Neler Yeni

Sistemi toplamaya devam mı etmeliyim yoksa aldığım parçaları satmalı mıyım?

Kara Elf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
Merhabalar uzun zamandır bir sistem toplamaya çalışıyorum. Maddi açıdan güçlü durumda olmadığım ve yanlış kaynaklardan bilgi aldığımdan bu durum çok yavaş sürdü. Haliyle alacağım ekran kartının stokları tükendi. Şu an RX 5600 XT veya RTX 2060 ve ikinci el piyasasına bakmaya başladım ama pek hevesim kalmadı. Bazı forumlarda satın aldığım parçaları satmamı önerdi.

Sorularım:
  1. Stok sıkıntısı bittiğinde satın aldığım parçalarla sistem toplamam mantıklı mıdır?
  2. Satın aldığım parçaları satıp 11. nesil bir sistem toplamakla doğru karar vermiş olur muyum?

Satın aldığım parçalar.
  • ASUS Prime B460M-A.
  • G.Skill Ripjaws V 8 GB 3200MHz. (2x)
  • Intel Core i3-10100F.
  • MSI MAG Forge 100R.
Not: Şu an 2017'de topladığımız sistemi kullanıyorum, Mayıs'ta askere gideceğim. O zamana kadar bu sorun hakkında ne yapabileceğim hakkında önerinizi bekliyorum.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
şuan ekran kartı almayın 5600xt yi 10k ya buldum biraz bekleyin şubatta gamegarajda stoklar gelicek

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
Merhabalar uzun zamandır bir sistem toplamaya çalışıyorum. Maddi açıdan güçlü durumda olmadığım ve yanlış kaynaklardan bilgi aldığımdan bu durum çok yavaş sürdü. Haliyle alacağım ekran kartının stokları tükendi. Şu an RX 5600 XT veya RTX 2060 ve ikinci el piyasasına bakmaya başladım ama pek hevesim kalmadı. Bazı forumlarda satın aldığım parçaları satmamı önerdi.

Sorularım:
  1. Stok sıkıntısı bittiğinde satın aldığım parçalarla sistem toplamam mantıklı mıdır?
  2. Satın aldığım parçaları satıp 11. nesil bir sistem toplamakla doğru karar vermiş olur muyum?

Satın aldığım parçalar.
  • ASUS Prime B460M-A.
  • G.Skill Ripjaws V 8 GB 3200MHz. (2x)
  • Intel Core i3-10100F.
  • MSI MAG Forge 100R.
Not: Şu an 2017'de topladığımız sistemi kullanıyorum, Mayıs'ta askere gideceğim. O zamana kadar bu sorun hakkında ne yapabileceğim hakkında önerinizi bekliyorum.
Bence bu soruyu ilk kendine sormalısın bilgisayar bir tutkudur. Eğer askerden geldiğinde iş imkanları çıktığında oyun oynamak zorlaşıyor. Bu devirde maalesef ekran kartı paha biçilemez hale geldi Türkiye de. Maddi açıdan sıkıntın varsa ve oyun oynamaya zamanın yoksa ileriki zamanlarda daha iyi bilgisayar toplayabilirsin.

Top Bottom