limitlessixeye
80+
sabit alamazsın ya muhtemelen maalesefHocam 240hz monitörü var oyuzden 240 almak istiyorum
sabit alamazsın ya muhtemelen maalesefHocam 240hz monitörü var oyuzden 240 almak istiyorum
Overclock bi ram yaptım hocam bide performance enecher modunu açtım başka Overclock yapmadımbir sürü ayarı var onun kankam. ama kısaca yazayım. Overclok bilmiyorasn yaklaşma onu belirteyim öncelikle. Güç planını yüksek performansa alabilirsin, nvidia denetim masasından 3d ayarlarını performansa çekip güç yönetimi modunu yüksek performansa alaiblirsin. Valorant özellikler kısmından full-screen optimizasyonunu devre dışı bırakı tikleyebilirsin. Ve önerim normal full-screende oynaman borderless veya windowed full-screen ile iyi fps alamazsın. Onun haricinde driverlarını güncel tuttuğunda ve eğer yırtılmalarla karşılaşıyorsan v-sync aktif ettiğinde bir sorun olmaması lazım. FPS olarak low ayarlarda tahminim 200fps
Biostan yapabileceğim bir ayar varmısabit alamazsın ya muhtemelen maalesef
ramleri xmp'ye alırsın max değerlerini almak için, onun haricinde biostan aklıma baska bisi gelmedi hocamOverclock bi ram yaptım hocam bide performance enecher modunu açtım başka Overclock yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biostan yapabileceğim bir ayar varmı
xmp ayarı varmı hocam anakart asus rog strixB450-framleri xmp'ye alırsın max değerlerini almak için, onun haricinde biostan aklıma baska bisi gelmedi hocam
Asus da
xmp ayarı varmı hocam anakart asus rog strixB450-f
Tamamdır hocam sağolun
4060 ti 16gb 12bin TL olarak belirlenmiş berki düşünebilirsinkfg nedir?
kutu fatura garanti üçlüsükfg nedir?
Hocam bişi daha ekran kartı 1708 mhz destekliyor benimki 1500 lerde falan çalışıyorramleri xmp'ye alırsın max değerlerini almak için, onun haricinde biostan aklıma baska bisi gelmedi hocam