Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Baya açıklayıcı oldu ya.3060lı hazır sistem.
Baya açıklayıcı oldu ya.3060lı hazır sistem.
Ölçmediyse ısındığını nereden biliyor?Keşke açıklamayı da okusanız. Adam ölçmek için program sormuş zaten.
Isındığını uyduruyor mu o zaman?Keşke açıklamayı da okusanız. Adam ölçmek için program sormuş zaten.
Ölçmediyse ısındığını nereden biliyor?
Hocam güneş sıcaktır desen uydurmuş mu oluyorsun. Adam ölçmek ve somut bir değer bulmak istiyor işte. Program ismi sormuş sadece niye bu kadar kastınız anlamadım.Isındığını uyduruyor mu o zaman?
Millet boşuna termometre alıyor zaten eliyle ölçer değil mi?Deri nedir, ne işe yarar oku lütfen. Ayrıca fan da hızlanmış olabilir.3.Sınıf Fen Bilimleri Beş Duyumuz/Duyu Organları ve Görevleri | FenEhli.com
1. ÜNİTE:BEŞ DUYUMUZ DUYU ORGANLARI VE GÖREVLERİ Duyu organlarımızla görür, duyar, hisseder, koklar ve tadarız. Yani çevremizle vücudumuz arasındaki iletişimi duyu sağlarız. Organlarımız organlarımız görevlerine göre 5 tanedir. Bunlar; Göz Kulak Burun Dil Deri 1.GÖZ Çevremizdeki varlıkları...www.fenehli.com
Ya kardeşim ölçmemiş zaten. Sıcak olduğunu söylüyor ve bir program vasıtasıyla ölçmek istiyor. Neyin açıklaması bu?Millet boşuna termometre alıyor zaten eliyle ölçer değil mi?
Bu şekilde belirtebilir o zaman dostum. Boş muhabbet yapmana gerek yok. Sistem 60-65 derece olduğunda da kasa sıcak oluyor. Sensörlerin okuduğu değere bakmadan ısınmış diyemezsin.Deri nedir, ne işe yarar oku lütfen. Ayrıca fan da hızlanmış olabilir.3.Sınıf Fen Bilimleri Beş Duyumuz/Duyu Organları ve Görevleri | FenEhli.com
1. ÜNİTE:BEŞ DUYUMUZ DUYU ORGANLARI VE GÖREVLERİ Duyu organlarımızla görür, duyar, hisseder, koklar ve tadarız. Yani çevremizle vücudumuz arasındaki iletişimi duyu sağlarız. Organlarımız organlarımız görevlerine göre 5 tanedir. Bunlar; Göz Kulak Burun Dil Deri 1.GÖZ Çevremizdeki varlıkları...www.fenehli.com
Ya tamam siz haklısınç. Adam sallamış. Termometre ile ölçmeden size ısındı dememeliydi.Bu şekilde belirtebilir o zaman dostum. Boş muhabbet yapmana gerek yok. Sistem 60-65 derece olduğunda da kasa sıcak oluyor. Sensörlerin okuduğu değere bakmadan ısınmış diyemezsin.