Neler Yeni

Sistemim CS:GO'da normale nazaran daha az FPS veriyor çözümü var mıdır?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Hocam zaten 1650 super ve rx 570 8gb eşit kartlar belki işlemci farkından arada bu kadar fark vardır.
155 tabii ki düşük değil ama alabileceğimin altında performans almak canımı sıkıyor. (Yanlış bilgi vermiş olabilirim kusura bakmayın bilgim bu yönde)
Hocam 1650s rx580 dolaylarında bir kart sizin işlemci daha iyi hatta internetten fps testlerine bir bakın birde driverları kontrol edin amd de driver sorunları oluyor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hocam zaten 1650 super ve rx 570 8gb eşit kartlar belki işlemci farkından arada bu kadar fark vardır.
155 tabii ki düşük değil ama alabileceğimin altında performans almak canımı sıkıyor. (Yanlış bilgi vermiş olabilirim kusura bakmayın bilgim bu yönde)
Alakası yok hocam 1650 Super RX 580 590 arası bir kart.

Beratic

80+
Alakası yok hocam 1650 Super RX 580 590 arası bir kart.
Olabilir hocam. Bende bu videoya dayanarak söylemiştim. Videodaki kart super değilmiş yanlış düşünmüşüm. Cevap için teşekkürler 😁

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende de öyleydi başlatma komutuna -threads 12 yazdım. (aşağıdaki resimde ne kadar varsa o kadar yazıyorsun.) ve işlemcinin o kadarını oyuna veriyor. Bende kodsuz 180 civarı alıyordum bu kodu yazdıktan sonra 310 falan oldu ama pek önermem oyun akıcıysa gerek yok fazladan işlemcinin derecesi artıyor.
1610099036662.png

Aygıt yöneticisinden aldım resmi.

Beratic

80+
Bende de öyleydi başlatma komutuna -threads 12 yazdım. (aşağıdaki resimde ne kadar varsa o kadar yazıyorsun.) ve işlemcinin o kadarını oyuna veriyor. Bende kodsuz 180 civarı alıyordum bu kodu yazdıktan sonra 310 falan oldu ama pek önermem oyun akıcıysa gerek yok fazladan işlemcinin derecesi artıyor.
Alıntıyı görüntüle
Deneyip bilgilendireceğim. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Aygıt yöneticisinden aldım resmi.
Hocam nasıl teşekkür etsem bilemedim😁 kodu yazdıktan sonra 260-290 arası FPS almaya başladım gerçekten çok teşekkürler 🥰

Son düzenleme:

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Deneyip bilgilendireceğim. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl teşekkür etsem bilemedim😁 kodu yazdıktan sonra 260-290 arası FPS almaya başladım gerçekten çok teşekkürler 🥰
Rica ederim, diğer oyunlar da böyle bir sorun yok sadece cs go da manuel olarak kendin ayarlaman gerekiyor. O yüzden birçok test yapan kanallar bu kodu yazmadığından hep kafamdan +50 fps gibi ekliyorum bu kodu yazacağımdan. Sana iyi oyunlar o zaman sevindim düzeldiğini görünce.

onr1818

80+ Bronze
fpste bir şey kaybetmez drop girmiyorsa sıkıntı yok demektir
Single vs dual channelda oldukça fps farkı mevcut oluyor bilmediginiz konuda yorum yapmayın kıyasladıgı kişide dual channel bir setup varsa bellek miktarı ve frekansına göre yüzde 10 yüzde 20 performans farkı oluşabilir , özellikle cs gibi cpu+bellek ikilisinden yüksek düzeyde etkilenen bir oyunda .

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Single vs dual channelda oldukça fps farkı mevcut oluyor bilmediginiz konuda yorum yapmayın kıyasladıgı kişide dual channel bir setup varsa bellek miktarı ve frekansına göre yüzde 10 yüzde 20 performans farkı oluşabilir , özellikle cs gibi cpu+bellek ikilisinden yüksek düzeyde etkilenen bir oyunda .
hocam benim demeye çalıştığım ramde drop varsa sıkıntı olur onun haricinde arkadaşın sistemi amd ise fark eder dual channel performansı, bildiğim konu olduğu için yorum yaptım

onr1818

80+ Bronze
hocam benim demeye çalıştığım ramde drop varsa sıkıntı olur onun haricinde arkadaşın sistemi amd ise fark eder dual channel performansı, bildiğim konu olduğu için yorum yaptım
Drop dediğiniz şey bir sistem bileşeninin o anki fps değerini sağlayacak gücü-yeterliligi karşılayamaması sebebi ile diğer bileşenlerinin verebilecegi performansı kendi sunabildigi tepe değere kısa süreli indirgemesi- sınırlaması olarak tanımlanabilir arkadaş anlık iniş çıkışlar dan bahsetmiyor kaldıki 8 gb ram csgo da drop yaşamaya sebep olacak bir miktar değil

ELECTUS

80+ Silver
Rica ederim, diğer oyunlar da böyle bir sorun yok sadece cs go da manuel olarak kendin ayarlaman gerekiyor. O yüzden birçok test yapan kanallar bu kodu yazmadığından hep kafamdan +50 fps gibi ekliyorum bu kodu yazacağımdan. Sana iyi oyunlar o zaman sevindim düzeldiğini görünce.
Bende deniyeceğim hocam bu fotoğrafını attığınız yere nereden giriliyor?

Beratic

80+
Bende deniyeceğim hocam bu fotoğrafını attığınız yere nereden giriliyor?
Windows arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yazın ve girin oradan işlemciler veya proccessors yazar yanındaki küçük oka tıklayın.

ELECTUS

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,905
Üyeler
164,400
Son üye
Daemonnn
Top Bottom