fanların bakımı termal macun bunların bakımını yaptınız mı?Sürücülerim güncel ASUS RTX 4060+i5 12400F kullanıyorum. Valorant'ta düşük ayarlarda 260 FPS almam normal değil. BIOS güncelledim ve gereksiz dosyaları ve önbellekleri temizledim fakat yine sorun çözülmedi.
pc yeni hocamfanların bakımı termal macun bunların bakımını yaptınız mı?
hocam ortalama 380 fps alıyor normal değilhocam internetden performans videolarına bakarsanız fps normal
daha az önce 150 140 fpsleri gördüm olmaması gerekiyor bence bu kadarının. 200 fpslerde seyiriyor hep, monitörüm 180hz, 250fps sabit alsam bana zaten kafi. sorun nedir sizce. pc bugün geldi driverları güncelledimFPS normal görünüyorişlemcinizin ön belleği düşük 250-300 fpsler ortalama vermesi gereken değerlerdir haritasına göre.
Oyun içindeki bütün fps kısıtlamalarının kapalı olduğundan eminseniz, chipset driver+ gpu driver güncel ise. Belki windows optimize performans ayarları veya ram+işlemcide hafif OC vardır diyeceğim o videolardaki sistemler için. tabii ki aynı özellikteki her sistem birbiriyle aynı performansı vermez ama dediğinize göre de fark fazlaymış.daha az önce 150 140 fpsleri gördüm olmaması gerekiyor bence bu kadarının. 200 fpslerde seyiriyor hep, monitörüm 180hz, 250fps sabit alsam bana zaten kafi. sorun nedir sizce. pc bugün geldi driverları güncelledim