Neler Yeni

Sistemim hazır son öneriniz var mı

OldSix

80+
Herkese selamlar forumdan arkadaşlarla konuşmalarımın sonunda sistemimi hazırladım bi eksiği var mıdır? Ya da önerebileceğiniz tavsiye verebileceğiniz parça vs.. şimdiden teşekkür ediyorum herkese sistemi bu akşam indirimlerle birlikte almayı düşünüyorum tabii seçtiğim ürünlerde indirim olursa,kasa konusunda kararsızım beyaz almak gibi bi niyetim var ama kirlenir vs diye pek sıcak bakmıyorum açıkcası ama kasa konusunda tavsiyeleriniz varsa alırım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam selam anakart 6400mhz destekliyor ram 6600mhz bir sıkıntı olmaz umarım

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Hocam selam anakart 6400mhz destekliyor ram 6600mhz bir sıkıntı olmaz umarım
Bilmiyorum ki bende arkadaşlar önerdi ramlerin mhzsini mi düşürmeliyim teşekkür ederim

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Kesinlikle. Ap serisinde atx anakart desteği bile yok
Lianli attığım ekran kartı ve anakartı içine sığdırabilir dimi hiç anlamıyorum da :D

Evet raminizin mhz düşmesi lazım, anakart max 6400 mhz destekliyor size önerim 6000mhz ram seti almak
Çok teşekkür ederim gözden kaçsa sorun olacaktı benim için baya sağolun başka dikkat etmem gereken bişey var mı sistemde gördüğünüz ya da olacak tavsiyeniz

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Rick Baba
Lianli attığım ekran kartı ve anakartı içine sığdırabilir dimi hiç anlamıyorum da :D

Çok teşekkür ederim gözden kaçsa sorun olacaktı benim için baya sağolun başka dikkat etmem gereken bişey var mı sistemde gördüğünüz ya da olacak tavsiyeniz
Şahsen ben beğendim, soğutucu hakkında arkadaşlarda tecrübelerini paylaşmış. İngilizceniz var mı bilmiyorum ama arkadaş kasayı çok iyi anlatmış ;

OldSix

80+

Hocam şahsen başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer fiyatlar uygun olan yerden aldıysanız ramin mhz ni düşürmeniz yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde artı olarak beyaz güzel bir kasa bulursanız tam yerinde olur.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Hocam şahsen başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer fiyatlar uygun olan yerden aldıysanız ramin mhz ni düşürmeniz yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde artı olarak beyaz güzel bir kasa bulursanız tam yerinde olur.
Bunu almayı düşünüyorum aklıma yattı :D ;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom