ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8300'e sattım hadi hayırlısı
düşünme bileDA-V5 hazır sistemimi yeni aldığım DA-C4'ün kasası ve güç kaynağıyla değiştirip satıyorum garantileri kasıma kadar devam ediyor temiz kullandım hiçbir problemi yok ek olarak içerisindeki koixia M2'yi 250 GB normal SSD ile değiştireceğim sistem şu şekilde olacak piyasaya göre biraz yüksek bir fiyat ama Kayseri piyasasında normal
Asus Prime H510M-K
Asus Tuf GTX 1650
İntel i3 10100F
Corsair vengeance LPX 2x8 16 GB ram
Everest flat mesh rainbow kasa
Xigmatek 500W power
@Ckribrahim sence satmakı mıyım hocam?
hayırlı olsun kardeşim8300'e sattım hadi hayırlısı
sat ve 2600 sistemi kardeşine yap hocam bu sisteme 8.5k iyi teklifYani fiyat bencede yüksek ama ileride bilgiayarlara yansıyacak zam sonrası ne olur kestiremiyorum bu bilgisayar kardeşime kalacaktı böyle bir teklif gelince kardeşim için R5 2600 B450M S2H 2x8 ram olan eski sistemime kart alıp onu mu toplasam diye düşünmeye başladım garantileri bitti ama sorunsuz çalışıyor
Bizim burada 6K ya koysam almazlar bunu. Sat gitsin.DA-V5 hazır sistemimi yeni aldığım DA-C4'ün kasası ve güç kaynağıyla değiştirip satıyorum garantileri kasıma kadar devam ediyor temiz kullandım hiçbir problemi yok ek olarak içerisindeki koixia M2'yi 250 GB normal SSD ile değiştireceğim sistem şu şekilde olacak piyasaya göre biraz yüksek bir fiyat ama Kayseri piyasasında normal
Asus Prime H510M-K
Asus Tuf GTX 1650
İntel i3 10100F
Corsair vengeance LPX 2x8 16 GB ram
Everest flat mesh rainbow kasa
Xigmatek 500W power
@Ckribrahim sence satmakı mıyım hocam?
düşünme bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun kardeşim
sat ve 2600 sistemi kardeşine yap hocam bu sisteme 8.5k iyi teklif
TeşekkürlerBizim burada 6K ya koysam almazlar bunu. Sat gitsin.