4070 lerin dual,rog strix,tuf modelleri arasından hangisi alınırRTX 4070 veya bütçe 28K bandına esnerse 4070Ti.
Red devil 7800xt yada rtx 4070.Yeni sistem topluyorum
Anakart : asus X670e-pro
İşlemci : amd 7800x3d
Ekran kartı önerisi istiyorum sizden. Bütcem 20-25 bin arası. (Benim düşündüğüm kart asus 4060 ti 16 ekran kartı)
Benim için önemli olan habgisinin daha iyi olduğu açıkcası fazla bilgim olmadığından soruyorum 7800xt mi rtx 4070 mi tercih edilir sizceRed devil 7800xt yada rtx 4070.
7800xt daha iyi onu da belirteyim işlemcide amd güzel uyum olur
Nvidia istiyorsan 4070
Ne için kullanacağına da bağlı oyun odaklı bir sistem topluyorsan 7800xt daha iyi bir tercih olur vram avantajı da var.Benim için önemli olan habgisinin daha iyi olduğu açıkcası fazla bilgim olmadığından soruyorum 7800xt mi rtx 4070 mi tercih edilir sizce
oyun odaklı topluyorum. Dlss 3 özelliği bulunuyormu karttaNe için kullanacağına da bağlı oyun odaklı bir sistem topluyorsan 7800xt daha iyi bir tercih olur vram avantajı da var.
Genelde online oyunlar için topluyorum fps ve performans odaklı. Beni yarı yolda bırkamıyacakNe için kullanacağına da bağlı oyun odaklı bir sistem topluyorsan 7800xt daha iyi bir tercih olur vram avantajı da var.
Dostum sen direkt 4070 al o zaman hem bilgisayardan da çok anlamıyormuşsun galibaOyu
oyun odaklı topluyorum. Dlss 3 özelliği bulunuyormu kartta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde online oyunlar için topluyorum fps ve performans odaklı. Beni yarı yolda bırkamıyacak
söyleme kral red devil ya ben alacam stok bırakmıyo ınsanlar yaRed devil 7800xt yada rtx 4070.
7800xt daha iyi onu da belirteyim işlemcide amd güzel uyum olur
Nvidia istiyorsan 4070
bende yeni sistem topluyorum 7800x3d elimde şuan red devil rx7800 xt bekliyorum tüm kriterlerim seninle aynı bende fps oyunu oynuyorum fps oyunları saf kas gücü gerektirdiğinden 7800xt almalısın bence ama yok ben hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum ve geleceğe yatırım yapmak istiyorum diyorsan 4070 alabilirsinOyu
oyun odaklı topluyorum. Dlss 3 özelliği bulunuyormu kartta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde online oyunlar için topluyorum fps ve performans odaklı. Beni yarı yolda bırkamıyacak
4070 dual aldım vallaha kurup deniyeceğiz bakalımGigabyte 4070 alabilirsin 22 civarinda olması lazım 4070ti colorful zorlasan daha iyi olur ama