Neler Yeni

Sistemim için Kasa önerisi Bütçe 800-900

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yalçın CANDAN
F/P olarak XPG ınvader şuan yapısıyla vs çok iyi. Ön taraf mesh olsa hava akışı daha düzgün olurdu aslında o yüzden P300A falan da olabilir ama radyatör desteği falan pek iyi değil. 275R veya P400A ile akasa fan alınabilir. F/P olarak sıvı soğutma alınmayacaksa P300A ile ön taraf 14cm fanlar + kalan fanlar da arka tarafta egzoz olarak kullanılabilir. Direkt P400A RGB de olabilir aslında. Sıvı soğutma alınacaksa aslında şu geympawır warcy gibi şu değişik tasarımlı bir kasa alınabilir alt taraftan hava alıp üst taraftan verecek şekilde ayarlanır ve şu ön tarafın yanında olan yere radyatör takılır
başkan sıvı soğutma için henüz düşünmüyorum ilerde 5000 serisi işelmciye geçerim iç ekipmanları falan değiştiririm felan sıvı soğutma ancak o zaman . ama şimdiden ileriye dönük kullanabileceğim bir şey olsun FP ben 275R üzerine biraz düşünüyorum ama hemen karar vermek istemiyorum öncelikle bütün önerilenleri karşılaştırmam gerek.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
başkan sıvı soğutma için henüz düşünmüyorum ilerde 5000 serisi işelmciye geçerim iç ekipmanları falan değiştiririm felan sıvı soğutma ancak o zaman . ama şimdiden ileriye dönük kullanabileceğim bir şey olsun FP ben 275R üzerine biraz düşünüyorum ama hemen karar vermek istemiyorum öncelikle bütün önerilenleri karşılaştırmam gerek.
Bu arada düz 275R değil airflow olan. P400A ile arasından artık hangisi daha iyi görünüyorsa o. Mümkünse 4000D airflow falan da var ama pahallı sanırım bir tık.
Sıvı soğutma alınmayacaksa içindeki fanlar arkaya, akasa fanlar öne takılıp kullanılabilir ama yapısı vs olarak mümkünse 275R airflow daha iyi duruyor.
Sıvı soğutma ile şu tarz kasalar da iyi gidebilir görünüş olarak. Ben F/P olarak alıyor olsam ilk gametech galaxy'e bakardım sonra sağlam yapıda kasa olarak XPG ınvader fiyatı da şuan çok iyi tek sorun ön taraf mesh olsa daha iyi hava alırdı. P300A da var onda ise tek sorun yapısı biraz şey olduğundan fan destekleri ve radyatör desteği kısıtlı ama iyi kasa. 275R airflow alınabilir yapısı vs iyi duruyor. P400A da alınır. Ayrı eten TD500 alınacaksa MESH olanı alın. Fanları kronik sorunlu diyenler var ama.

rapseyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
rapsey
araştırma yapmadan kullanmadan sallıyorsun kendim kullanıyorum her şeyi senin önerdiğinden daha güzel ve daha kaliteli ve beni yargılamak sana düşmüyor kararları zaten konu sahibi veriyor sana kalmıyor beni yargılamak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malzeme kalitesi kötü olan içindeki psunun daha ne oldugu belli olmayan bir kasa atıyorsun.
Kapasitörleri nasıl korumaları nasıl iç yapısı hiçbirşey bilinmeyen bir psuyu atmak yanlış bir öneri.
araştırma yapmadan kullanmadan sallıyorsun kendim kullanıyorum her şeyi senin önerdiğinden daha güzel ve daha kaliteli ve beni yargılamak sana düşmüyor kararları zaten konu sahibi veriyor sana kalmıyor beni yargılamak

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana lütfen o psunun iç yapısını korumalarını ve testlerini atarmısın?
Bakalım kalitelimiymiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,574
Üyeler
169,306
Son üye
Tarhunz
Top Bottom