Sistemim için psu + kasa önerisi

recnut

80+
Reaksiyon skoru
9
selamlar sistemi yeni topluyorum kasa + psu önerileriniz gerekiyor. İkisi tek de olabilir ayrı ayrı da olabilir. 650w az gelir diye düşünüyorum ama çok da bilgim yok. Bütçe max 6 7 bin civarı. Sistemim;

İşlemci Ryzen 7 9700x
Ekran Kartı Sapphire 7800xt nitro+
Anakart Msi B850 Gaming Plus
Sogutucu Phatom Sprint
Ram Patriot 32gb 6000 mhz Cl30

Şimdiden teşekkür ederim

selamlar sistemi yeni topluyorum kasa + psu önerileriniz gerekiyor. İkisi tek de olabilir ayrı ayrı da olabilir. 650w az gelir diye düşünüyorum ama çok da bilgim yok. Bütçe max 6 7 bin civarı. Sistemim;

İşlemci Ryzen 7 9700x
Sogutucu Phatom Sprint

Şimdiden teşekkür ederim
hocam kasa olarak vg16al olabilir uygun fiyatı tavandan 360 radyatör desteği ve fan kontrolcüsü var yani işlemci soğutucusunun rgb si nin kasanın kontrolcüsüne bağlarsınız senkron ışıklar yanar psu konusundada bilindik markalardan şaşmayın corsair fsp highpower xpg olabilir en az 750w iyi bir seçim olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci Ryzen 7 9700x
Sogutucu Phatom Sprint

Şimdiden teşekkür ederim
ayrı ayrı almayayım derseniz şöyle bir model var görünüşte istiyorsanız ışıkları değişmiyor bunun ve tavandan 360 desteği yok zaten kule fan kullanmışsınız değerlendirilebilir

İşlemci Ryzen 7 9700x
Sogutucu Phatom Sprint

Şimdiden teşekkür ederim
Fps CMT 218 750 WAT

hocam kasa olarak vg16al olabilir uygun fiyatı tavandan 360 radyatör desteği ve fan kontrolcüsü var yani işlemci soğutucusunun rgb si nin kasanın kontrolcüsüne bağlarsınız senkron ışıklar yanar psu konusundada bilindik markalardan şaşmayın corsair fsp highpower xpg olabilir en az 750w iyi bir seçim olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrı ayrı almayayım derseniz şöyle bir model var görünüşte istiyorsanız ışıkları değişmiyor bunun ve tavandan 360 desteği yok zaten kule fan kullanmışsınız değerlendirilebilir
xpg mesh e ekran kartı sığar mı hocam bir 7800xt

xpg mesh e ekran kartı sığar mı hocam bir 7800xt
sığar hocam büyük ihtimalle epey sitesinden ürünün özelliklerine ekran kartınında aynı şekilde bakın yine de kesinleştirin aklınızda şüğhe kalmasın tam bilmiyorum uzunluklarını

Geri