Reis her türlü kullanırsın. Hz olayı oyundaki FPS ile alakalı.Sistemim APU imzamda yazıyor. Anakartım A320M-F. Sadece Vga girişi mevcut. Dönüştürücü ile yada normal şekilde 144hz kullanabilirmiyim?
144hz kullanırsın ama dönüştürücü olayı ne kadar sağlıklı bilmiyorum. VGA ile max 85hz alabilirsin.Sistemim APU imzamda yazıyor. Anakartım A320M-F. Sadece Vga girişi mevcut. Dönüştürücü ile yada normal şekilde 144hz kullanabilirmiyim?
Bazı ekran kartları 144hz desteklemiyor dostum. Lakin çok eski kartlar için geçerli.Reis her türlü kullanırsın. Hz olayı oyundaki FPS ile alakalı.
Dostum DP alman daha sağlıklı olur. Dönüştürücüler pek sağlıklı olmaz ve 1ms görmen için 144 FPS sütü olursa daha iyi olur.Peki monitörde VGA girişi olursa VGA ile alabilirmiyim? Yoksa DP dönüştürücümü almalıyım?
VGA TO DP al diyeceğim de, ne kadar sağlıklı olur bilemem.Kasada DP yok o ne olacak Sadece VGA var.
Anakartta sadece VGA varsa ne yazık ki 144 hz almanız mümkün değil. Ekran kartı takmanız gerekiyor. Dönüştürücü kullansanız bile 144 hz yenileme hızına ulaşamazsınız.Kasada DP yok o ne olacak Sadece VGA var.
Dönüştürücüler hakkında bilgim yok ne yazık ki.Önerebileceğin link varmı kaliteli bir şey?