Ghoul 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 1,606 Dahası Reaksiyon skoru 523 İsim Kemalhan Altay 20 Aralık 2023 #14 sen kafaya koymuşun takasıda bize naz yapıyon gibi geldi hocam
M Metekr1905 80+ Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 184 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Ghoul yazmış: sen kafaya koymuşun takasıda bize naz yapıyon gibi geldi hocam Devamı için tıklayın... Hayır daha önce kullanmadığımdan sizin fikirlerinizi alıyorum nasıl diye
Ghoul yazmış: sen kafaya koymuşun takasıda bize naz yapıyon gibi geldi hocam Devamı için tıklayın... Hayır daha önce kullanmadığımdan sizin fikirlerinizi alıyorum nasıl diye
R r4NG3r 80+ Silver Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 4,832 20 Aralık 2023 #16 Metekr1905 yazmış: Hayır daha önce kullanmadığımdan sizin fikirlerinizi alıyorum nasıl diye Devamı için tıklayın... Steam deck zaten hiç rahat bir konsol değil öyle yatarak rahat rahat oynanayim diye düşünme pek, ayrıca bataryasıda çok az gidiyor sadece fantazi amaçlı alınır bence bu tarz konsollar
Metekr1905 yazmış: Hayır daha önce kullanmadığımdan sizin fikirlerinizi alıyorum nasıl diye Devamı için tıklayın... Steam deck zaten hiç rahat bir konsol değil öyle yatarak rahat rahat oynanayim diye düşünme pek, ayrıca bataryasıda çok az gidiyor sadece fantazi amaçlı alınır bence bu tarz konsollar