Yardım Sistemim kaç Watt da rahat çalışır?

Ryzen 32200g
Gigabyte b450m
8gb 3000mhz RAM
240gb SSD var

400w PSU sipariş verdim ama yeterli olacak mıdır? İleride rx570 gibi ekran kartı taksam değiştirmem gerekir mi ekran kartını 1 yıl sonra almayı düşünüyorum ileride bunu satıp başka alsam mantıklı olur mu acil olarak yazarsanız kargolanmadan değiştirebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

PSU modeli: Hiper ps-40 400w
en az 500 watt psu olması en sağlıklısı 400 watt az gelebilir

Patlamak istemiyorsan değiştirmelisin çünkü PSU gibi önemli bir parçada markaya bakmak senin için önem gerektirir ayrıca ileride upgrade yapacaksan 500W al

Patlamak istemiyorsan değiştirmelisin çünkü PSU gibi önemli bir parçada markaya bakmak senin için önem gerektirir ayrıca ileride upgrade yapacaksan 500W al
Şuan bütçem pek fazla değil ve indirimden aldım bunu da beni 1 sene götürmez mi?

Anladım teşekkür ederim şuan idare edecekse ileride gelecek masraf önemli değil indirim kovalar uzun vadede çok ucuza bişey alabilirim bunu da satarım fazla zararı olmaz benim için çalıştıracaksa sıkıntı yoktur benim için
1 sene kullanacaksan idare eder kankam sorun yok alabilirsin ama değiştireceğin ilk fırsatta değiştir çünkü pek güvenli değil o

1 sene kullanacaksan idare eder kankam sorun yok alabilirsin ama değiştireceğin ilk fırsatta değiştir çünkü pek güvenli değil o
Neden güvenli değil aynı markanın ps50 modelini kullanıyorum diğer sistemimde bir sıkıntı yaşamadım hiç

Neden güvenli değil aynı markanın ps50 modelini kullanıyorum diğer sistemimde bir sıkıntı yaşamadım hiç
O ve onun gibi bazı markalar kalitesiz olduğu için PSU olarak patlayabiliyor veya sisteme zarar verebiliyor.PSU Hayati bir parçadır o yüzden CoolerMaster,Thermaltake,FSP ,Corsair gibi markalar en iyileridir.Ancak 1 yıl için seni idare eder sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,536
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri