Neler Yeni

Sistemim kaça gider?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Merlin
5000serisini gördükten sonra 5070ti almaya karar verdim sistemim kaça gider veya sadece ekran kartını mı satayım işlemcim filan besler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

5000serisini gördükten sonra 5070ti almaya karar verdim sistemim kaça gider veya sadece ekran kartını mı satayım işlemcim filan besler mi
İmzamda yazıyor sistem

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
-------
ekran kartı satıp işlemciyi x3d bi işlemci ile değiştirsen yeterli olur

Karar vermek için erken ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Merlin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı satıp işlemciyi x3d bi işlemci ile değiştirsen yeterli olur

Karar vermek için erken ama
Tam belli olsun hocam ona göre haraket edicem bi de sistemin ne kadara gider onu ögrenmek istedim şuan hepsi 1 yıl9 ay kutulu garantili faturalı

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Tam belli olsun hocam ona göre haraket edicem bi de sistemin ne kadara gider onu ögrenmek istedim şuan hepsi 1 yıl9 ay kutulu garantili faturalı
Benim aldığım 2021 yılından kalma 6600xt canavarsa garantili sıfır senin aldığın kart kim bilir kaç yıl gider. Yenisi çıktı diye illa yenisini alacaksınız diye bir kaide yok. Ayakkabıların, telefonların, bisikletlerin, arabaların her yıl yenisi çıkıyor. Aldığınız bir ürünü 1 yıl kullanıp aldığınızdan enflasyona endeksle daha düşüğe vermeniz ve yenisine bir o kadarda vermeniz ZANLIMCA mantıklı değil. Ha çok zenginsindir orası ayrı. Ama BEN trilyonerde olsam israf etmem. Apaçık israftır bu.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
bi süre bekle testler filan ortaya cıksın ondan sonra bakarsın

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Parça paraça sat 2 elde zor baya öldürürler o sistemi fiyat olarak ilerde işlemci ekran kartı değişse yeter

Top Bottom