Çözüldü✓ Sistemim nasıl bakar mısınız

Reaksiyon skoru
0
1000027040.webp
sistemi deneyip gerekirse işlemci soğutma eklemek istiyorum onun dısında bir şey değiştirme fikrim yok sizce nasıl sistem 39k ya denk geldi. 1080p 180hz 27 inç de ekranım var. Sizce nasıl sistem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum Bi 5 yıl kullanmak istiyorum fikirlerinizi belirtir misiniz rica etsem?

Alıntıyı görüntülesistemi deneyip gerekirse işlemci soğutma eklemek istiyorum onun dısında bir şey değiştirme fikrim yok sizce nasıl sistem 39k ya denk geldi. 1080p 180hz 27 inç de ekranım var. Sizce nasıl sistem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum Bi 5 yıl kullanmak istiyorum fikirlerinizi belirtir misiniz rica etsem?
hocam 39 kaya olmaz kesinlikle

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Artık hazır yerine tek tek toplamak en mantıklısı
Aynı satıcıdan aynı ürünü aldım problemsizdi.Gelirken video ile açın,pinleri çekin herhangi bir ihtimale karşı fakat satıcıdan başka ürün daha aldığımda sorunsuzdu.
Ekran kartını 2.el facebook gruplarından temiz şekilde 7800xt alablrsnız 16 17k arası.
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html
Soğutucuyu dilersenız 360mm(çok gerek yok)
Bu iki hava soğutucuya bakablrnısz

hocam teker teker ne kadar etdiklerine badınızmı
hocam teker teker ne kadar etdiklerine badınızmı
İşlemci 6k
İşlemci 6k Anakart 3k ekran kartı 26k ram 5k ssd 2.5k kasa 6k vs toplamı 45k ediyor ort indirime vs denk getirilse biraz dahi 39 a yaklasmıyor bilmiyorum bana iyi gibi geldi sistem hala f/p olarak hatta sistem normalde 35k ben özelleştirdim vatan da Web de bakın isterseniz @alikayali00 @_Emir @Kerimkygn

Alıntıyı görüntülesistemi deneyip gerekirse işlemci soğutma eklemek istiyorum onun dısında bir şey değiştirme fikrim yok sizce nasıl sistem 39k ya denk geldi. 1080p 180hz 27 inç de ekranım var. Sizce nasıl sistem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum Bi 5 yıl kullanmak istiyorum fikirlerinizi belirtir misiniz rica etsem?
Güzel ama pahalı, o fiyata 5060Ti de bulunurdu.

Acıkcası youtube da 4070 12gb ve 5060ti 16gb fps videosu izledim 4070 daha iyi performans veriyor diye aldım. Hala iyi mi kötü mü oldu diye de düşünmüyor değilim acıkcası haklısın
Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz gider tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acıkcası youtube da 4070 12gb ve 5060ti 16gb fps videosu izledim 4070 daha iyi performans veriyor diye aldım. Hala iyi mi kötü mü oldu diye de düşünmüyor değilim acıkcası haklısın
Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu çok fark yok ama onu diyim. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz

Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz gider tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu çok fark yok ama onu diyim. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz
Sence iptal edip 5060ti 16gb mi alayım benzer fiyat a gelecek

Ekler

• 1000027058.webp
    1000027058.webp
    100.4 KB · Hit: 11
Geri