ENES KARA 404
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
hocam 39 kaya olmaz kesinlikleAlıntıyı görüntülesistemi deneyip gerekirse işlemci soğutma eklemek istiyorum onun dısında bir şey değiştirme fikrim yok sizce nasıl sistem 39k ya denk geldi. 1080p 180hz 27 inç de ekranım var. Sizce nasıl sistem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum Bi 5 yıl kullanmak istiyorum fikirlerinizi belirtir misiniz rica etsem?
Neden acaba çok fazla bilgim oldugu söylenemez de alırken 5060ti 16gb ile karsılastırdım daha iyi performans veriyordu videolarda ve daha uygun 4070hocam 39 kaya olmaz kesinlikle
Bence 39 k ya çok iyi sistemNeden acaba çok fazla bilgim oldugu söylenemez de alırken 5060ti 16gb ile karsılastırdım daha iyi performans veriyordu videolarda ve daha uygun 4070
hocam teker teker ne kadar etdiklerine badınızmıNeden acaba çok fazla bilgim oldugu söylenemez de alırken 5060ti 16gb ile karsılastırdım daha iyi performans veriyordu videolarda ve daha uygun 4070
4070 tek başına 25 ki ztn 39 k nasıl olmuş anlamadımhocam teker teker ne kadar etdiklerine badınızmı
İşlemci 6k Anakart 3k ekran kartı 26k ram 5k ssd 2.5k kasa 6k vs toplamı 45k ediyor ort indirime vs denk getirilse biraz dahi 39 a yaklasmıyor bilmiyorum bana iyi gibi geldi sistem hala f/p olarak hatta sistem normalde 35k ben özelleştirdim vatan da Web de bakın isterseniz @alikayali00 @_Emir @Kerimkygnhocam teker teker ne kadar etdiklerine badınızmı
İşlemci 6khocam teker teker ne kadar etdiklerine badınızmı
Güzel ama pahalı, o fiyata 5060Ti de bulunurdu.Alıntıyı görüntülesistemi deneyip gerekirse işlemci soğutma eklemek istiyorum onun dısında bir şey değiştirme fikrim yok sizce nasıl sistem 39k ya denk geldi. 1080p 180hz 27 inç de ekranım var. Sizce nasıl sistem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum Bi 5 yıl kullanmak istiyorum fikirlerinizi belirtir misiniz rica etsem?
Acıkcası youtube da 4070 12gb ve 5060ti 16gb fps videosu izledim 4070 daha iyi performans veriyor diye aldım. Hala iyi mi kötü mü oldu diye de düşünmüyor değilim acıkcası haklısınGüzel ama pahalı, o fiyata 5060Ti de bulunurdu.
Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz gider tabi.Acıkcası youtube da 4070 12gb ve 5060ti 16gb fps videosu izledim 4070 daha iyi performans veriyor diye aldım. Hala iyi mi kötü mü oldu diye de düşünmüyor değilim acıkcası haklısın
Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu çok fark yok ama onu diyim. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuzAcıkcası youtube da 4070 12gb ve 5060ti 16gb fps videosu izledim 4070 daha iyi performans veriyor diye aldım. Hala iyi mi kötü mü oldu diye de düşünmüyor değilim acıkcası haklısın
Sence iptal edip 5060ti 16gb mi alayım benzer fiyat a gelecekSistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz gider tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemdeki model normal 4070 değil belleği kırpılmış versiyonu çok fark yok ama onu diyim. Ek olarak RAM ve anakart da kötü, ama berbat bir sistem falan değil yine uzun yıllar sorunsuz
Intel mi istiyorsun AMD de olur mu ona göre sistemlere bakayım.Sence iptal edip 5060ti 16gb mi alayım benzer fiyat a gelecek