Kanka ekran kartımı yok ben mi görmüyorumarkadaşlar fikir için soruyorumAlıntıyı görüntüle
ben sistemde sıkıntı göremiyorum RX 6600 ekran kartınıda seçersin işi bitirirsimarkadaşlar fikir için soruyorumAlıntıyı görüntüle
Kanka onuda koysaydin keske bir bakardık ne alamayı düşünüyorsun bir de hangi siteden suanki haliyle bence gayet iyisonradan ekleyeceğim
eyvallah hocam ama rtx 3060 veya 3070 düşünüyorumben sistemde sıkıntı göremiyorum RX 6600 ekran kartınıda seçersin işi bitirirsim
fiyat olarak ne diyorsun hocamKanka onuda koysaydin keske bir bakardık ne alamayı düşünüyorsun bir de hangi siteden suanki haliyle bence gayet iyi
Hocam almışken 3070 alin derim bir kez Alıyorsunuz sonuçta psu ama yükseltin 3070 alacaksınız 3060 alırsanız şuanki yeterlieyvallah hocam ama rtx 3060 veya 3070 düşünüyorum
Bütçe olarak sıkıntı çekiyor olabilirsiniz diye düşündüm ondan RX6600 tavsiye ettim yoksa tabi para varsa amd ekran kartı alınmazeyvallah hocam ama rtx 3060 veya 3070 düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat olarak ne diyorsun hocam
Suanki hâliyle bence ne pahalı ne ucuz ortalama bi fiyat sonuçta toplama her zaman biraz daha hazır sisteme gore pahalıdıreyvallah hocam ama rtx 3060 veya 3070 düşünüyorum
fiyat olarak ne diyorsun hocam
3080 3090 modeller harici nvidia vram kısıtlaması getiriyor 3070 3060 8 gb çoğu oyunlar hızlı gelişiyor uzun vaadede 2 sene sonra o ekran kartı yetmemeye başlayacaktır ondan amd tarafına yönelmesi daha iyi olur diye düşündümHocam almışken 3070 alin derim bir kez Alıyorsunuz sonuçta psu ama yükseltin 3070 alacaksınız 3060 alırsanız şuanki yeterli
cok teşekkür ederim kral düşüncen yeterBütçe olarak sıkıntı çekiyor olabilirsiniz diye düşündüm ondan RX6600 tavsiye ettim yoksa tabi para varsa amd ekran kartı alınmaz
hocam bide gameboosterdan 280 hz monitör düşünüyorum önerir misinizSuanki hâliyle bence ne pahalı ne ucuz ortalama bi fiyat sonuçta toplama her zaman biraz daha hazır sisteme gore pahalıdır
Link atarsanız gameboosterin hangi monitörü inceleyelimcok teşekkür ederim kral düşüncen yeter
hocam bide gameboosterdan 280 hz monitör düşünüyorum önerir misiniz
Hocam ninvida şart değilse bende amd öneririm yeni amd kartları yazılımsal olarak iyi performans olarak da ben 3060 kullanıyorum bence amd artık bir tik önde ninvidanin fiyat konusunda bir şey yapması lazim3080 3090 modeller harici nvidia vram kısıtlaması getiriyor 3070 3060 8 gb çoğu oyunlar hızlı gelişiyor uzun vaadede 2 sene sonra o ekran kartı yetmemeye başlayacaktır ondan amd tarafına yönelmesi daha iyi olur diye düşündüm
Link atin hocam inceleyelimLink atarsanız gameboosterin hangi monitörü inceleyelim