mantıklı geldi banadaHazır sistem olarak 2 seçenek mevcut. Bu 2 kasadan hangisi tercih ederdin desen bana itopyadakini tercih ederdim. Marka güvenirliği ve satıcı güvenilirliği olarak daha iyi bence. PcKolikteki sistem de iyi fakat ekran kartı markası olarak ben tercih etmezdim.
İtopyadaki sistemi kasası coolermaster ile ssdde px600 ile tercih ederdim.
PcKolikteki sistemi de ssd kc3000 olacak şekilde tercih ederdim. Ama itopyadaki sistemin kasasını ve ssdsini seçtiğimde pckolik ile arasında 500tl gibi bir fark oluşuyor. Ve o 500tl farka gigabyte ekran kartını seçmek için değerli olurdu.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ve anakartı yükseltsem tatlı olur itopyadakindeHazır sistem olarak 2 seçenek mevcut. Bu 2 kasadan hangisi tercih ederdin desen bana itopyadakini tercih ederdim. Marka güvenirliği ve satıcı güvenilirliği olarak daha iyi bence. PcKolikteki sistem de iyi fakat ekran kartı markası olarak ben tercih etmezdim.
İtopyadaki sistemi kasası coolermaster ile ssdde px600 ile tercih ederdim.
PcKolikteki sistemi de ssd kc3000 olacak şekilde tercih ederdim. Ama itopyadaki sistemin kasasını ve ssdsini seçtiğimde pckolik ile arasında 500tl gibi bir fark oluşuyor. Ve o 500tl farka gigabyte ekran kartını seçmek için değerli olurdu.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
2000tl fiyat farkı çok bence anakart için. Başka bir B550 modeli tercih edersin içinde geleni satarsın daha mantıklı. Gerçi yok mantıklı olur aslında ama bu sefer fiyat çok uçar. Güzel bir anakart olsun dersen olabilir.mantıklı geldi banada
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve anakartı yükseltsem tatlı olur itopyadakinde