- Konu Sahibi Konu Sahibi
yüklü olabilir yüklü olduğunu nasıl anlayabilirimChipset Driverlarını Yükle Hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartının Sitesinden.
yüklü olabilir yüklü olduğunu nasıl anlayabilirimChipset Driverlarını Yükle Hocam
Anakartının Sitesinden.
bilmiyorum adam direk kurdu windows feature experience pack yazıyor sürüm 23h2win 11 i crackmi yüklettin
para vermediysen windowsa carcktir o da key girmeden yapmıştır crack dogru düzgün çalışmaz zatenbilmiyorum adam direk kurdu windows feature experience pack yazıyor sürüm 23h2
Darboğaz olmaz.para vermediysen windowsa carcktir o da key girmeden yapmıştır crack dogru düzgün çalışmaz zaten
birde o işlemciye o ekran kartı takılmaz darbogaz yersin oyun zevkin falan kalmaz
internette testi var biraz zorluyor ama oynatıyorpara vermediysen windowsa carcktir o da key girmeden yapmıştır crack dogru düzgün çalışmaz zaten
birde o işlemciye o ekran kartı takılmaz darbogaz yersin oyun zevkin falan kalmaz
var ama nasıl atılacağını bilmiyorum windowssun crack olduğunu nasıl anlayacağımı bilmiyorum birkaç arkadaş cracklı dedi cmdye "slmgr /xpr" yazmalıymışım yazdım ama sistem belirtilen yolu bulamıyor diyorUSB varsa elinde temiz format atmayı dene istersen.
var ama nasıl atılacağını bilmiyorum windowssun crack olduğunu nasıl anlayacağımı bilmiyorum birkaç arkadaş cracklı dedi cmdye "slmgr /xpr" yazmalıymışım yazdım ama sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor
hocam ben windowsun cracklı olduğunu nasıl anlayabilirim keşke format attırmasaydım pişman oldum yaBuradan bakabilirsin takıldığın yer olursa haber ver.
Boşver hocam sen onu temiz format atmayı dene yukarıda video attım takıldığın yer olursa haber verhocam ben windowsun cracklı olduğunu nasıl anlayabilirim keşke format attırmasaydım pişman oldum ya
performansını veremez istediği kadar oynatsın bosuna o kadar para vermişsin o kartainternette testi var biraz zorluyor ama oynatıyor
dostum yanlış anlama ama konuyu ekran kartı üzerine açmadım fark ettiysen artık siparişini verdim bugün geldi taktım beni 5 6 yıl götürür ihtiyacım olan bu zatenperformansını veremez istediği kadar oynatsın bosuna o kadar para vermişsin o karta