sistemim yetiyor rtx 4060 intel i3 12100f var windows 11 donuyor

bilmiyorum adam direk kurdu windows feature experience pack yazıyor sürüm 23h2
para vermediysen windowsa carcktir o da key girmeden yapmıştır crack dogru düzgün çalışmaz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde o işlemciye o ekran kartı takılmaz darbogaz yersin oyun zevkin falan kalmaz

para vermediysen windowsa carcktir o da key girmeden yapmıştır crack dogru düzgün çalışmaz zaten

birde o işlemciye o ekran kartı takılmaz darbogaz yersin oyun zevkin falan kalmaz
Darboğaz olmaz.

internette testi var biraz zorluyor ama oynatıyor

USB varsa elinde temiz format atmayı dene istersen.
var ama nasıl atılacağını bilmiyorum windowssun crack olduğunu nasıl anlayacağımı bilmiyorum birkaç arkadaş cracklı dedi cmdye "slmgr /xpr" yazmalıymışım yazdım ama sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor

var ama nasıl atılacağını bilmiyorum windowssun crack olduğunu nasıl anlayacağımı bilmiyorum birkaç arkadaş cracklı dedi cmdye "slmgr /xpr" yazmalıymışım yazdım ama sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor
Buradan bakabilirsin takıldığın yer olursa haber ver.

performansını veremez istediği kadar oynatsın bosuna o kadar para vermişsin o karta
dostum yanlış anlama ama konuyu ekran kartı üzerine açmadım fark ettiysen artık siparişini verdim bugün geldi taktım beni 5 6 yıl götürür ihtiyacım olan bu zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,417
Üyeler
187,506
Son üye
kryte
Geri