Neler Yeni

Sistemimde FPS Drop sorunu var

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
DA V5 sistem
İşlemci : İ3 10100F
Anakart: Gigabyte H410M S2H V3
Ekran kartı: GTX 1650
Ram : Corsair Vengeance 8gb 2 adet

Bu sistemde Pubg vb oyun oynarken Fps droplar yaşıyorum özellikle pubg de 80 den 20 ye felan düşüyor fps im diğer oyunlardada var ama bu kadar yok sizce neden olabilir değiştirmem gereken bir parça varmı ona göre parça alayım sisteme şimdiden teşekkürler

Cihangir

80+ Gold
DA V5 sistem
İşlemci : İ3 10100F
Anakart: Gigabyte H410M S2H V3
Ekran kartı: GTX 1650
Ram : Corsair Vengeance 8gb 2 adet

Bu sistemde PUBG vb oyun oynarken Fps droplar yaşıyorum özellikle PUBG de 80 den 20 ye felan düşüyor fps im diğer oyunlardada var ama bu kadar yok sizce neden olabilir değiştirmem gereken bir parça varmı ona göre parça alayım sisteme şimdiden teşekkürler
bende de 3060 lı notebook var aynı sorun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
driverlar ve bios güncel mi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de 3060 lı notebook var aynı sorun
O da ilginç benim hiç değilse parça değiştirme şansım varda sizin yok üzücü pubg oynamak için sistem aldım fps düşüp duruyor oyunun optimizasyonuda o kadar iyi değil orası ayrıda diğer oyunlardada oluyor yani 150 den 80fps e düşüyor valoranta felanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

driverlar ve bios güncel mi
Driverlar güncel biosa vakit bulup yapamadım daha bu akşam onuda yapayım sizce ondan kaynaklı olabilirmi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
O da ilginç benim hiç değilse parça değiştirme şansım varda sizin yok üzücü PUBG oynamak için sistem aldım fps düşüp duruyor oyunun optimizasyonuda o kadar iyi değil orası ayrıda diğer oyunlardada oluyor yani 150 den 80fps e düşüyor valoranta felanda

Driverlar güncel biosa vakit bulup yapamadım daha bu akşam onuda yapayım sizce ondan kaynaklı olabilirmi
bios eskiyse olur sanırım, sistemi aldığınızdan beri mi böyle

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bios eskiyse olur sanırım, sistemi aldığınızdan beri mi böyle
Evet aldığımdan beri böyle bana darboğaz yapıyor gibi geliyor ama çoğu kişi yapmaz diyor düşük fps verip stabil kalsa sıkıntı yokta anakart değiştirmeyi düşünüyorum sorunu belki çözebilir En iyisi akşam deneyeyim bir biosu düzelmese tekrar forum toplantısı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Evet aldığımdan beri böyle bana darboğaz yapıyor gibi geliyor ama çoğu kişi yapmaz diyor düşük fps verip stabil kalsa sıkıntı yokta anakart değiştirmeyi düşünüyorum sorunu belki çözebilir
sistemi ne zaman almıştınız ve sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi

Evet aldığımdan beri böyle bana darboğaz yapıyor gibi geliyor ama çoğu kişi yapmaz diyor düşük fps verip stabil kalsa sıkıntı yokta anakart değiştirmeyi düşünüyorum sorunu belki çözebilir
darboğaz olmaz zaten

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
sistemi ne zaman almıştınız ve sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi

darboğaz olmaz zaten
Sıfır DA V5 sistem 6 kasımda almışım 1.yılını doldurmuş

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

r4NG3r

80+ Silver
ramlerin dual channel çalışıp çalışmadığını kontrol et bazen aynı model olsa bile çalışmıyorlar

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
keşke itopya ile konuşsaydınız bu durumu hala garantisi varsa bi yazın bence
Garantisi bulunuyor. Akşam son güncellemeleri yapıp bir daha deneyeyim baktım olmuyor iletişime geçeyim umarım yardımcı olurlar
ramlerin dual channel çalışıp çalışmadığını kontrol et bazen aynı model olsa bile çalışmıyorlar
2 adet ram slotu var anakarta ama görebileceğim bir yer varmı dual channel çalışıp çalışmadığını

r4NG3r

80+ Silver
Garantisi bulunuyor. Akşam son güncellemeleri yapıp bir daha deneyeyim baktım olmuyor iletişime geçeyim umarım yardımcı olurlar

2 adet ram slotu var anakarta ama görebileceğim bir yer varmı dual channel çalışıp çalışmadığını
cpu-z indir memory kısmında dual veya single yazar 2 slot olması önemli değil

Cihangir

80+ Gold
O da ilginç benim hiç değilse parça değiştirme şansım varda sizin yok üzücü PUBG oynamak için sistem aldım fps düşüp duruyor oyunun optimizasyonuda o kadar iyi değil orası ayrıda diğer oyunlardada oluyor yani 150 den 80fps e düşüyor valoranta felanda

pubg de ilk zamanlar 120 ortalam ile oynuyordum 80 90 oldu valorant 350 görüyodu ortalama 300 şuan 150 fps

Top Bottom