Neler Yeni

Yardım Sistemimde nasıl bir sıkıntı olabilir lütfen açıklamayı okuyunuz.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Sürekli takılması konusunu bilemiyorum ama bu oyunlarda ekran kartı kullanımının düşük olması gayet normal. Dediğim gibi diğer konuda yardımcı olamayacağım her şeyden kaynaklanabilir. Önerim kare sayınızı bilgisayarınızın sürekli verebildiği bir değere sabitlemek.
Bunun için RTSS kullanabilirsiniz.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Cs go da bu ara takılma oluyor bende de.Bf 1 Mp'ye giriyorum cayır cayır oynuyorum,gram kasma donma yok.Ama cs go da olabiliyor.Sanırım görüntü ayarlarındaki yeni gelen boost player contrast ve texture streaming etki ediyor.Normalde sistemim cs go için fazla bile.Rx 570 ve r5 2600 kullanıyorum.

Son düzenleme:

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
PC yi ilk topladığımda yapmıştım ama tekrar yapabilirim hangi program ile yapayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

V-sync mi açıp deneyeyim?
Hayır hayır. Msi afterburner yanında kurulan RTSS ile sabitleyin. Hem de frametime daha stabil olacağından daha akıcı bir oyun deneyimi sunar size. Monitörünüzün yenilenme hızı altında bir değere sabitlerseniz giriş gecikmesi azalabilir. Önerim monitörün yenilenme süresi altında bir değere sabitlemeniz.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Cs go da bu ara takılma oluyor bende de.Bf 1 Mp'ye giriyorum cayır cayır oynuyorum,gram kasma donma yok.Ama cs go da olabiliyor.Sanırım görüntü ayarlarındaki boost player contrast ve texture streaming etki ediyor.
Cs go da gta5 deki kadar takılma olmuyor. ama bakıcam dediklerine açıkmı diye.

Twitch izlerken bazen video işlemen yavaş galiba diye uyarı veriyor (işlemci ile alakalı) ve imkansız olmaması gereken bir şey.

Hayır hayır. Msi afterburner yanında kurulan RTSS ile sabitleyin. Hem de frametime daha stabil olacağından daha akıcı bir oyun deneyimi sunar size. Monitörünüzün yenilenme hızı altında bir değere sabitlerseniz giriş gecikmesi azalabilir. Önerim monitörün yenilenme süresi altında bir değere sabitlemeniz.
Denicem.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Cs go da gta5 deki kadar takılma olmuyor. ama bakıcam dediklerine açıkmı diye.

Twitch izlerken bazen video işlemen yavaş galiba diye uyarı veriyor (işlemci ile alakalı) ve imkansız olmaması gereken bir şey.

Denicem.
csgonun kendi motoru içerisinden FPS sabitleyebilirsiniz bu daha sağlıklı olur. Daha düşük giriş gecikmesi sağlar size rtssten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,333
Üyeler
168,122
Son üye
erenyoda
Top Bottom