Sistemimde ne değişebilirim

Reaksiyon skoru
1
yakın zamanda sistemimden bişe değişcem fiyat önemli değil oynadıgım oyunda evler yüklenmiyor arabayla giderken bazen otobanın aşığana dogru düşüyorum evlerin icinden gecebiliyom bu cok sinirimi bozuyor acilen düzeltmek istiyom sistemimde ne bunu yapıyor bilmiyorum ramlerim 8 8 16gb ddrr4 anakartım b450 s2h işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartım gıgabyte rtx 4060 eagle oc 8gb bu kadar bunlardan hangisi değişirsem bu durumu cözebilirim lütfen yardımcı olun

sıstemın idare eder ıslemcıyı 5600 yapsan bence gayet ıyı olur ama oyundan kaynaklı olabılır mı

sıstemın idare eder ıslemcıyı 5600 yapsan bence gayet ıyı olur ama oyundan kaynaklı olabılır mı
ya bazı arkadaşlarımda oluyor evet onlarda yüklenmiyor sistemleri cok ii 60kllık ama bende biraz daha garip onlarda sadece pastel boya gibi gözüküyor bende direk kayboluyor bide işlemci değişirsem anakart falan yada bazı ek şeyler değişmem lazımı sadece cıkarıp taksam yeterli olurmu teşekürler yardımcı oldugun icin

ya bazı arkadaşlarımda oluyor evet onlarda yüklenmiyor sistemleri cok ii 60kllık ama bende biraz daha garip onlarda sadece pastel boya gibi gözüküyor bende direk kayboluyor bide işlemci değişirsem anakart falan yada bazı ek şeyler değişmem lazımı sadece cıkarıp taksam yeterli olurmu teşekürler yardımcı oldugun icin
işlemci değiştiriceksen kı bence 5600 gereksız bı yukseltme olur yuksetme suanda ılerde 5700x3d falan belkı gecebılırsın diyecegım onun ıcınde anakartt yukseltmen gerkebılır o yuzden ıslemcın suan dursun

eger arkafaslarında da aynı sorun varsa sorun sende ya da sıstemınde degıl sorun oyunda

dıger oyunlarda da boyle render sorunları yasıyormusun ve oyun ne

Çok iyi değil ama 1080p de her oyunu açabilicek bir sistemin var bunun nedenleri farklı olabilir şu an için sadece işlemciyi satıp 5600 e geçebilirsin . Oyun hdd filan yüklü ise bundan kaynaklı olabilir yada oyunda ciddi optimizasyon sorunu olabilir dediğim gibi bir çok sebebi olabilir .

işlemci değiştiriceksen kı bence 5600 gereksız bı yukseltme olur yuksetme suanda ılerde 5700x3d falan belkı gecebılırsın diyecegım onun ıcınde anakartt yukseltmen gerkebılır o yuzden ıslemcın suan dursun

eger arkafaslarında da aynı sorun varsa sorun sende ya da sıstemınde degıl sorun oyunda

dıger oyunlarda da boyle render sorunları yasıyormusun ve oyun ne
fivem

baska bır ssd ıle deneme sansın varmı dıyecegım eger arkadaslarında da oluyorsa hepınızın ssdsı sıkıntılı olmamaz belkı yaptıgnız bı grafık ayarından dolayı da olabılır baska oyunlarda yasıyormusun aynı sorunu

baska bır ssd ıle deneme sansın varmı dıyecegım eger arkadaslarında da oluyorsa hepınızın ssdsı sıkıntılı olmamaz belkı yaptıgnız bı grafık ayarından dolayı da olabılır baska oyunlarda yasıyormusun aynı sorunu
yani başka gta oynuyorum aynı şeyler zaten onda öyle olmuyor hepsi sapa saağlam yükleniyo başka rdr2 gibi oyunlardada yüklenmeme yok ayarlarıda en düşüğe almıştım böyle oluyor diye ilk başlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram kullanımına da bak oyunda iken ramlarin ne kadar kullanılıyor
bakacağım bir uygulama yada bir yer varsa söylermisin bilmiyorumda nerden bakacagımı

yani başka gta oynuyorum aynı şeyler zaten onda öyle olmuyor hepsi sapa saağlam yükleniyo başka rdr2 gibi oyunlardada yüklenmeme yok ayarlarıda en düşüğe almıştım böyle oluyor diye ilk başlarda
sorun demekkı fıvem de sen onu arastırman lazım sıstemı yukseltmeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,437
Üyeler
187,053
Son üye
Emoriann
Geri