Ne tür oyunlar seviyorsunuzGTX 650 + Xeon e5430 + 6gb ram ile en yüksek ne oynuyabilirim ?
GTA5 normal ayarlar , Valo 60+ fps , csgo 60+ fps . oynadıgın baska tarz oyunları soylersen daha da oyun cıkarabılırımGTX 650 + Xeon e5430 + 6gb ram ile en yüksek ne oynuyabilirim ?
hello neighbor öneririmGTX 650 + Xeon e5430 + 6gb ram ile en yüksek ne oynuyabilirim ?
Araba oyunlarıda olur ama daha çok fps oyunlarını seviyorum ateş etmeli grafikleri iyi olan.GTA5 normal ayarlar , Valo 60+ fps , csgo 60+ fps . oynadıgın baska tarz oyunları soylersen daha da oyun cıkarabılırım
hello neighbor öneririm
Ne tür oyunlar seviyorsunuz
grafikleri iyi değil ama hikayesi çok iyi olan S.T.A.L.K.E.R Serisini oynayabilirsinAraba oyunlarıda olur ama daha çok fps oyunlarını seviyorum ateş etmeli grafikleri iyi olan.
hocam senin ekran kartın neBattlefield Bad company 2, Battlefield 3, Battlefield 4.
Crysis serisi.
benim mi?hocam senin ekran kartın ne
Crysis serisi ve Battlefield oyunlarını yükle. NFS 'den de güzel oyunlar var.Bu arada xbox gamepassta var ordanda önerebilirisniz.
Online var mı başka önerebileceğiniz ?benim mi?
hd6790
Mesaj otomatik birleştirildi:
Crysis serisi ve Battlefield oyunlarını yükle. NFS 'den de güzel oyunlar var.
hocam başka yok bildiğim. game pass ve EA gameste gezin güzel oyunlar var.Online var mı başka önerebileceğiniz ?