Sistemimde Sürekli FPS Drop Oluyor

Reaksiyon skoru
0
AMD RX6600 BİR SİSTEM KULLANIYORUM.

1 SENELİK KASA 3-4 AY SORUNSUZ KULLANDIM VE DEVAMLI SİSTEMİ GÜNCEL TUTTUM EKRAN KARTINA GELEN GÜNCELLEMELERİ AKSATMADAN YAPTIM.
SONRASINDA FPS DROP SORUNLARI YAŞIYORUM STABİL BİR SÜRÜM YOK TÜM SÜRÜMLERİ YÜKLEDİM DDU İLE KALDIRDIM TEKRAR YÜKLEDİM BİR ÇÖZÜM YOLUNU BULAMADİM İŞİN EN GARİP KISMI 23.9.2 SÜRÜMÜNDE KENDİ KENDİNE DÜZELİYOR GECE PCYİ KAPATIYORUM SORUNSUZ SABAH AÇIYORUM YİNE FPS DROP BUNUN MANTIKSAL BİR AÇIKLAMASI VARMI HERYERDE FORUM AÇTIM İLGİLENEN YOK YARDIM EDİN

1 SENELİK KASA 3-4 AY SORUNSUZ KULLANDIM VE DEVAMLI SİSTEMİ GÜNCEL TUTTUM EKRAN KARTINA GELEN GÜNCELLEMELERİ AKSATMADAN YAPTIM.
SONRASINDA FPS DROP SORUNLARI YAŞIYORUM STABİL BİR SÜRÜM YOK TÜM SÜRÜMLERİ YÜKLEDİM DDU İLE KALDIRDIM TEKRAR YÜKLEDİM BİR ÇÖZÜM YOLUNU BULAMADİM İŞİN EN GARİP KISMI 23.9.2 SÜRÜMÜNDE KENDİ KENDİNE DÜZELİYOR GECE PCYİ KAPATIYORUM SORUNSUZ SABAH AÇIYORUM YİNE FPS DROP BUNUN MANTIKSAL BİR AÇIKLAMASI VARMI HERYERDE FORUM AÇTIM İLGİLENEN YOK YARDIM EDİN
böyle bir video gördüm oyundayken saat hızı düşüp yükseliyor galiba sizin problemle aynı

rx 6600 veya 6700 sistemlerde yaptığım sanırım tek doğru şey. formattan formata driver yükle. güncelleme yapma. kafa rahat miss.

hocam cs2 oynamıyorsanız 23.5.2 öneririm (cs2 driver updateleri çıktı 23.8-23.9 larda)

Son düzenleme:
Her güncellemeden sonra oyunları bi 5 10 dk fps drop yasarayak oyna sonrasında daha drop yaşamıyorsun

shader cacheleri sifirlayip durma sakin ve driverlari sil yukle sil yukle yapma ayarlara girip mozaik adli ayari otomatikten kapali'ya al oyuna girip 5 10 dk etrafi gez mouse'u hizli bi sekilde etrafa dondurerek oyunun shader yuklemesini sagla bitti sorun devam ediyorsa 100tl ver duzelteyim :D

Bu AMD ekran kartlarına yönelik çok şikayet geliyor. Bir sonraki sistemimi gene NVIDIA yapacağım anlaşılan

Bu AMD ekran kartlarına yönelik çok şikayet geliyor. Bir sonraki sistemimi gene NVIDIA yapacağım anlaşılan
Bende 6700xt var her oyunu 2k full ayarda 70fps oynuyorum bi sorunu yok bende ve 9000tl ye aldım bu kartı bu performansılı nvidia ekran kartı 20k dan başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd ekran kartlarında her güncellemeden sonra oyunu girip bi 5 10dk oyunda gezip senkronizasyon yapmanız gerekiyor sonrası drop kalmıyor amd ekran kartlarını biraz tanımak gerekiyor kullanabilmek için

Amd Ekran kartı kullanıp direk nvdia ya geçen çok oyuncu var amd driver yapamıyor ekran kartında nvdia işlemci de amd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,406
Üyeler
186,617
Son üye
unr1valed05
Geri