qwerty1234567
80+
Yukarıda arkadaşların dediğini yap. Eğer işe yaramazsa Kapasiki Rescue Disk ile tarat.
Sıkıntı yok gibi gözüküyor. Windows defender herhangi bir uyarı vermiyorsa artık bilgisayarınız temizdir.İçinizde hala şüphe varsa chrome'un ayarlar sekmesine gidip sol altta gelişmiş kısmına tıklayıp sıfırla ve temizle seçeneğini tıklayınGörev yöneticisinde işlemler kısmında hangi uygulamalar açık resim atabilir misiniz ?
anladım kanka valla ilk defa gördümAsus anakartın programı o knk pc geldiğinde de vardı.
Ben de ilk defa asus marka parçalar kullandığım için bilmiyordum knk öğrenmiş oldum
Ben de öyle düşünüyorum ya bu trojan ın olayı bilgileri çalmak üzere olduğunu biliyorum sence o tarz bir eylem gerçekleşse defender bunu anlayabilir mi sence? Öyle çok çalınabilecek bi bilgim d yok ama mail adresleim çöp olsun istemiyorumSıkıntı yok gibi gözüküyor. Windows defender herhangi bir uyarı vermiyorsa artık bilgisayarınız temizdir.İçinizde hala şüphe varsa chrome'un ayarlar sekmesine gidip sol altta gelişmiş kısmına tıklayıp sıfırla ve temizle seçeneğini tıklayın
Şifrelerinizi değiştirin tabi ki de. Bazı virüsler modeminize bulaşıp internete bağlanan cihazların hepsine virüs yayıyor. Başıma bir kez gelmişti 5-6 yıl kadar önce. Baştan aşağı temizlik yapmıştık. Yeni yazılan virüsler Windows defender'ı aşabilir. Virüs programları bu yüzden güncelleme alıyor sürekli. Yeni tarz virüsleri tarayıp algılayabilsin diye.Ben de öyle düşünüyorum ya bu trojan ın olayı bilgileri çalmak üzere olduğunu biliyorum sence o tarz bir eylem gerçekleşse defender bunu anlayabilir mi sence? Öyle çok çalınabilecek bi bilgim d yok ama mail adresleim çöp olsun istemiyorum
Anladım dostum teşekkürlerŞifrelerinizi değiştirin tabi ki de. Bazı virüsler modeminize bulaşıp internete bağlanan cihazların hepsine virüs yayıyor. Başıma bir kez gelmişti 5-6 yıl kadar önce. Baştan aşağı temizlik yapmıştık. Yeni yazılan virüsler Windows defender'ı aşabilir. Virüs programları bu yüzden güncelleme alıyor sürekli. Yeni tarz virüsleri tarayıp algılayabilsin diye.
İkisini de denedim bir sonuç çıkmadı knk sistem temiz dediler.Hoğcam defendır vürüs silemiyor. Kaspersky, Malwarebytes deneyin.