Sistemime Ek Olarak RAM Eklemek İstiyorum Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

mnbvcxqq

80+
Reaksiyon skoru
7
pcimde team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek takılı ben buna 2. birtane takmak istiyorum alırken nelere dikkat etmem gerekir
2133mhz 8gb ddr4 diye baksam yetermi yoksa markalar arasında bi farklılık yaşarmıyım

Kendi markanın aynı modelinde bile problem yaşama ihtimalin var. Dual kitler bu yüzden satılmakta.
Problem yaşama ihtimalin en az olan durum, birebir aynı RAM'inden almak olacaktır.
Bu yüzden "team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek" in aynısından satın al. CL değeri de aynı olsun.

Kendi markanın aynı modelinde bile problem yaşama ihtimalin var. Dual kitler bu yüzden satılmakta.
Problem yaşama ihtimalin en az olan durum, birebir aynı RAM'inden almak olacaktır.
Bu yüzden "team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek" in aynısından satın al. CL değeri de aynı olsun.
Zamanlama Değeri CL 15-15-15-36 CL15 mi oluyor

@CoNKeR @KebanFiru dediklerinize baktım ama piyasada 2133 mhz ram çok az var ben şuan elimdeki ve farklı bi marka aynı cl mhz gb değerlerinde alıcam ne tür sorunlar yaşarım
büyük bi performans kaybı yaşamıcaksam benim için sorun değil

pcimde team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek takılı ben buna 2. birtane takmak istiyorum alırken nelere dikkat etmem gerekir
2133mhz 8gb ddr4 diye baksam yetermi yoksa markalar arasında bi farklılık yaşarmıyım
Aynısını al işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri