"https://forum.donanimarsivi.com/konu/ram-ciplerinizi-oegrenin.185004/"pcimde team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek takılı ben buna 2. birtane takmak istiyorum alırken nelere dikkat etmem gerekir
2133mhz 8gb ddr4 diye baksam yetermi yoksa markalar arasında bi farklılık yaşarmıyım
Zamanlama Değeri CL 15-15-15-36 CL15 mi oluyorKendi markanın aynı modelinde bile problem yaşama ihtimalin var. Dual kitler bu yüzden satılmakta.
Problem yaşama ihtimalin en az olan durum, birebir aynı RAM'inden almak olacaktır.
Bu yüzden "team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek" in aynısından satın al. CL değeri de aynı olsun.
EvetZamanlama Değeri CL 15-15-15-36 CL15 mi oluyor
Aynısını al işte.pcimde team ddr4 8gb 2133mhz elite plus soğutuculu ram bellek takılı ben buna 2. birtane takmak istiyorum alırken nelere dikkat etmem gerekir
2133mhz 8gb ddr4 diye baksam yetermi yoksa markalar arasında bi farklılık yaşarmıyım
Kullandığı voltajlar ve "DRAM" yongaları aynı olursa sıkıntı olmaz.@CoNKeR @KebanFiru dediklerinize baktım ama piyasada 2133 mhz ram çok az var ben şuan elimdeki ve farklı bi marka aynı cl mhz gb değerlerinde alıcam ne tür sorunlar yaşarım
yok satılmıyorAynısını al işte.
2.el de mi yok?yok satılmıyor
tamamdır saolKullandığı voltajlar ve "DRAM" yongaları aynı olursa sıkıntı olmaz.
valla baktım letgoda baya bulamadım2.el de mi yok?
"tamamdır saol" rica ederim.tamamdır saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla baktım letgoda baya bulamadım
O zaman elindekini satıp 8*2 yeni bir ram alabilirsin.tamamdır saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla baktım letgoda baya bulamadım