Neler Yeni

Sistemime en yüksek hangi ekran kartı takılabilir?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Merhabalar normalde komple yeni sistem dizecektim ama çok pahalıymış, ben genelde valorant cs ve fortnite oynuyorum oyun oynarsam, yani işlemci oyunları (fn haric) ama ilk önce ekran kartından başlamak istiyorum.
Bende parça parça upgrade atmayı düşünüyorum, işlemcim 10400F, h410mh anakartım ve 8x2 3000 mhz ramim var.
Şuan ki ekran kartım 1660s hiç overclock yapmadım stokta çalışır bu sisteme en yüksek hangi ekran kartı takılır.
Birde bilgisayarıma hiç format atmadım ilk günden beri aynıdır en az 600 gb video var anı diye tutuyorum. format atsam ssdme çok fark olur mu?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Görkem
Merhabalar normalde komple yeni sistem dizecektim ama çok pahalıymış, ben genelde valorant cs ve fortnite oynuyorum oyun oynarsam, yani işlemci oyunları (fn haric) ama ilk önce ekran kartından başlamak istiyorum.
Bende parça parça upgrade atmayı düşünüyorum, işlemcim 10400F, h410mh anakartım ve 8x2 3000 mhz ramim var.
Şuan ki ekran kartım 1660s hiç overclock yapmadım stokta çalışır bu sisteme en yüksek hangi ekran kartı takılır.
Birde bilgisayarıma hiç format atmadım ilk günden beri aynıdır en az 600 gb video var anı diye tutuyorum. format atsam ssdme çok fark olur mu?
upgrade etmek için bütçeniz nedir şu an için
illaki sıfır mı olacak ikinci el de olur mu

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
format atsan tabii ki sistem rahatlar siz sırayla toplama yapacaksanız ilk anakart alın

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
upgrade etmek için bütçeniz nedir şu an için
illaki sıfır mı olacak ikinci el de olur mu
valla sıfır düşünüyorum yani nvidiadan memnunum klip alması vs top sistem değilde orta üst civarlarında hangi ekran kartları varsa onlara bakacağım fiyat belirlemedim her parça parça almayı düşünüyorum

Top Bottom