Ekran kartına binen oyunlarda sıkıntı yok gibi. Valorantta ayarları fulleyerek yükü ekran kartına vermeye çalışır mısınız?
sürekli böyle ama reset atsam ne değişir kaç defa pc kapatıp açmışımdırekran kartı 536mhz?
bi reset at bakalım.
Grafik ayarlarını en yükseğe alarak. Orta grafiklerde oynuyorum demişsiniz.yükü ekran kartına nasıl verebilirim ki işlemci isteyen bir oyun
yükü ekran kartına nasıl verebilirim ki işlemci isteyen bir oyun
wattman yememek için farklı driver kullanıyorum ekran kartı içinKullanım değerleri neden bu kadar düşük?
driverlar güncel mi?
fotoğrafta yüksekteGrafik ayarlarını en yükseğe alarak. Orta grafiklerde oynuyorum demişsiniz.
Grafik ayarlarını yapabileceğin en üst seviyeye getir.
Ben driverdan dolayı olduğunu düşünüyorum.ekran kartı 536mhz?
bi reset at bakalım.
Eski sistemimden örnek vereyim , ryzen 2600 ile rtx 2070 im vardı , yer yer 120 lere düşüyordum lolde. Csde 120 130 lara atıyordu.. nadirde olsa. 3600 e geçtim sorun çözüldü.Sistemim imzamda. Örneğin valorant 140 fps, lolde 120-130 fps alıyorum orta ayarlarda. Bence fazlaca düşük değerler. Sebebi ne olabilir düşün düşün kafam patladı ama sonuca ulaşamadım. Sıcaklık değerlerim ekran kartı 55, işlemci en fazla 75 oluyor. Aklınıza gelen sebep olabilecek bir şey var mıdır?
şuan böyle
Ben driverdan dolayı olduğunu düşünüyorum.
ekran kartı 536mhz?
bi reset at bakalım.
500-1000 mhz arası geziniyor, olması gereken kaç?şimdi baktımda bende de öylemiş güncellemeden önce ortalama 270'di şimdi 160-180 ortalama
oyun mhzsi 1730 bizimkilerde500-1000 mhz arası geziniyor, olması gereken kaç?