Sistemime göre kasa önerir misiniz?.

TEATYUK

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba iyi forumlar. Sistemim şu şekilde:
Ryzen 5 7500f
msi b650m
kingston beast 2x8 gb ram
2tb ssd
msi rtx 4070super ventus 2x
sorunum şu ben bir sıvı soğutcu aldım deepcool le520 bu şuan kullandığım rampage voyager 750 watt kasaya sığmadı aynı şekilde msi mag m100a ya da sığmadı bana bu soptucu ve sistemin sığcağı kasaları söyleyebilirimisiniz. Msi mag a sığmamasının sebebi kasa ön üst tarafında bulun güç tuşu ve usb girişlerine ayrılan yer yüzünden radyatörün vidala yerleri ve ızgara uyuşmadı ö yzüden büyük bir kasa arıyorum. Kasada güç kaynağı 750 waat oladabilri olmayadabilir farketmiyor. bütçemde 7000 bin i çok aşmasın mümkünse

Merhaba iyi forumlar. Sistemim şu şekilde:
Ryzen 5 7500f
msi b650m
kingston beast 2x8 gb ram
2tb ssd
msi rtx 4070super ventus 2x
sorunum şu ben bir sıvı soğutcu aldım deepcool le520 bu şuan kullandığım rampage voyager 750 watt kasaya sığmadı aynı şekilde msi mag m100a ya da sığmadı bana bu soptucu ve sistemin sığcağı kasaları söyleyebilirimisiniz. Msi mag a sığmamasının sebebi kasa ön üst tarafında bulun güç tuşu ve usb girişlerine ayrılan yer yüzünden radyatörün vidala yerleri ve ızgara uyuşmadı ö yzüden büyük bir kasa arıyorum. Kasada güç kaynağı 750 waat oladabilri olmayadabilir farketmiyor. bütçemde 7000 bin i çok aşmasın mümkünse
Sığmama ihtimali yok üstünde 240 desteği var kasanın nereden sığdıramadın tam olarak?

Sığmama ihtimali yok üstünde 240 desteği var kasanın nereden sığdıramadın tam olarak?
dediğim gibi radyatörüm sığıyor ama vida delikleri uyuşmuyor ızgaradaki yerlerlebunun sebebide kasanın ön üst tarafına konulan güç tuşu ve usb girişleri msi da bu yüzden sığmıyor. rampage de de anakart ın üst ratfında kabloların geldiği yerin üstünde biraz bile boşluk yok bu yüzden radyatör sığsada fanlar ramlere çarpğıyor sığmıyor bu yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri