Sistemime Windows 10 Kurmalı mıyım?

ImToretto

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,173
Merhabalar Bayadan Beri Kullandığım Bir Sistemim Var. Artık Gün Geçtikçe Eskimeye Başlıyor.
Bu Sistemimde Windows 7 Kullanıyorum Fakat Artık Windows 7 de Bazı Optimizasyon Sorunları Çıkmaya Başladı. Gerek Programlarda Gerek ise Oyunlarda.
Bende Size Sormak İstedim. Bu Sistemi Windows 10'a Geçirsem Optimizasyon Sorunu. Drop Sorunu vs. Yaşar mıyım?
Sistem :
i3-3210
Asus GT-710 2GB GDDR5
500 GB HDD
8 GB DDR3 1333mhz Ram
Konuyu Yanlış yere Açmışsam Kusura Bakmayın.

windows 10 için geç bile kaldınız. hemen o refah kalitesine geçmelisiniz. lakin flash bellek ile boot ederek temiz bir kurulum yapmanız en doğrusu olur.

Merhabalar Bayadan Beri Kullandığım Bir Sistemim Var. Artık Gün Geçtikçe Eskimeye Başlıyor.
Bu Sistemimde Windows 7 Kullanıyorum Fakat Artık Windows 7 de Bazı Optimizasyon Sorunları Çıkmaya Başladı. Gerek Programlarda Gerek ise Oyunlarda.
Bende Size Sormak İstedim. Bu Sistemi Windows 10'a Geçirsem Optimizasyon Sorunu. Drop Sorunu vs. Yaşar mıyım?
Sistem :
i3-3210
Asus GT-710 2GB GDDR5
500 GB HDD
8 GB DDR3 1333mhz Ram
Konuyu Yanlış yere Açmışsam Kusura Bakmayın.
Ben de geçicem SSD aldım onu bekliyorum bana herkes SSD siz geçme dedi fakat burda diyen bir kişi bile yok

Benim önerim Windows 10 kuracaksan 120 GB bir SSD al en azından yoksa windows 7 de kal.

Önerileriniz İçin Teşekkürler Arkadaşlar SSD alabilirsem temiz bir kurulum ile Windows 10 Geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,030
Üyeler
192,148
Son üye
Saintdora
Geri