İyi iş.Geçenlerde konusunu açmıştım sistem özellikleri ;
Galax ARGB 4070 Ti OC ekran kartı.
XPG Adata Lancer RGB 2x16 5200MHz RAM.
Ryzen 5 7600X işlemci.
Corsair 5000D airflow kasa.
Gigabyte B650M DS3H anakart.
1TB SN550 M.2 SSD.
500GB SN570 M.2 SSD.
Aerocool miraga 12 Lite X3 fan.
Corsair 4000X çıkması 4 adet fan.
CX750F PSU
Ekipman:
Gigabyte G27Q monitör.
ASUS ROG scope RX klavye.
İyi fiyata mı gitti sizce?
mantıklı yani rte doları 15 falan düşeremiyecek eskiden1 tl olur mu denilir di şimdi 15 Tl olur mu diyoruz ama 30 olacakKredi kartına taksitle al yavaş yavaş bozarsın
Anlamadım ki nasıl iş geldikçe geliyo üstüne , bi garip hissettiriyor. Bekletip alacağım sanırım sistemi, ikinci elde ekran kartsız güzel bir sistem buldum arkadaşla konuşup ilk aşamada onu alicam.dün 52k alıcı varsa satılır demiştim varmış demek ki. bence bekle zaten dolarda para, piyasa biraz otursun.
Aslında hayır, soğutucu 6000-7000 küsurlarda ama hak ettiği fiyat o değil, PSU da 2500 civarlarında ama yine hak ettiği fiyat o değil, ikisininde yerine alınacak daha iyi seçenekler var. Sadece tek üzüldüğüm 5000d airflow oldu o kasayı çok aramıştım satışı yok çünkübana göre ucuza gitmiş gibi tek tek toplamaya kalksan sattığı fiyatin üstüne çıkıyor
Kafamda karışmıyor değil, bence de baya iyi fiyata gitti.İyi fiyat mı O nasıl kazıklamak öyle (!)
sen zamanında kaça topladıgini bilmediğim için ucuz yada ederi ne kadar bilemiyorum o yüzden dedim örnek olarak şimdi sen bunu 57k gibi fiyata sattın ama toplamak istesen daha yüksek fiyata geliyor o aradaki fark eridi gitti tşkler erduanAnlamadım ki nasıl iş geldikçe geliyo üstüne , bi garip hissettiriyor. Bekletip alacağım sanırım sistemi, ikinci elde ekran kartsız güzel bir sistem buldum arkadaşla konuşup ilk aşamada onu alicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında hayır, soğutucu 6000-7000 küsurlarda ama hak ettiği fiyat o değil, PSU da 2500 civarlarında ama yine hak ettiği fiyat o değil, ikisininde yerine alınacak daha iyi seçenekler var. Sadece tek üzüldüğüm 5000d airflow oldu o kasayı çok aramıştım satışı yok çünkü
Aslında 45 civarına denk geliyor aklımda bir sistem var yüksek ihtimal onu alacağım zaten ben desen zamanında kaça topladıgini bilmediğim için ucuz yada ederi ne kadar bilemiyorum o yüzden dedim örnek olarak şimdi sen bunu 57k gibi fiyata sattın ama toplamak istesen daha yüksek fiyata geliyor o aradaki fark eridi gitti tşkler erduan
he o zaman bir şey diyemem ben olsam satmazdım güzelmiş sistemAslında 45 civarına denk geliyor aklımda bir sistem var yüksek ihtimal onu alacağım zaten ben de
İşlemciyi falan ikinci el alacağım hatta, güzel bulursam SSD yi falanda ikinci el alicam ucuza geliyor baya öylehe o zaman bir şey diyemem ben olsam satmazdım güzelmiş sistem
Dolarlar sahte olmasın (!)Anlamadım ki nasıl iş geldikçe geliyo üstüne , bi garip hissettiriyor. Bekletip alacağım sanırım sistemi, ikinci elde ekran kartsız güzel bir sistem buldum arkadaşla konuşup ilk aşamada onu alicam.
Aslında hayır, soğutucu 6000-7000 küsurlarda ama hak ettiği fiyat o değil, PSU da 2500 civarlarında ama yine hak ettiği fiyat o değil, ikisininde yerine alınacak daha iyi seçenekler var. Sadece tek üzüldüğüm 5000d airflow oldu o kasayı çok aramıştım satışı yok çünkü
Kafamda karışmıyor değil, bence de baya iyi fiyata gitti.
Kredi çekmek daha mantıklı geliyor bana da.Aklımda arkadaşın dediği gibi dolar hesapta kalsa da kredi çekip mi alsam alacağımı
kredi mi dolar tekrar 18 olduktan sonra gelen pişmanlık hissiKredi çekmek daha mantıklı geliyor bana da.