Neler Yeni

Sistemimi 2500$ a sattım.

WhoCares

80+ Gold
bana göre ucuza gitmiş gibi tek tek toplamaya kalksan sattığı fiyatin üstüne çıkıyor :kekw:

Geçenlerde konusunu açmıştım sistem özellikleri ;
Galax ARGB 4070 Ti OC ekran kartı.
XPG Adata Lancer RGB 2x16 5200MHz RAM.
Ryzen 5 7600X işlemci.
Corsair 5000D airflow kasa.
Gigabyte B650M DS3H anakart.
1TB SN550 M.2 SSD.
500GB SN570 M.2 SSD.
Aerocool miraga 12 Lite X3 fan.
Corsair 4000X çıkması 4 adet fan.
CX750F PSU

Ekipman:
Gigabyte G27Q monitör.
ASUS ROG scope RX klavye.

İyi fiyata mı gitti sizce?
İyi iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,931
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
dün 52k alıcı varsa satılır demiştim varmış demek ki. bence bekle zaten dolarda para, piyasa biraz otursun.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Turuncu Keskin
dün 52k alıcı varsa satılır demiştim varmış demek ki. bence bekle zaten dolarda para, piyasa biraz otursun.
Anlamadım ki nasıl iş geldikçe geliyo üstüne , bi garip hissettiriyor. 😂 Bekletip alacağım sanırım sistemi, ikinci elde ekran kartsız güzel bir sistem buldum arkadaşla konuşup ilk aşamada onu alicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre ucuza gitmiş gibi tek tek toplamaya kalksan sattığı fiyatin üstüne çıkıyor :kekw:
Aslında hayır, soğutucu 6000-7000 küsurlarda ama hak ettiği fiyat o değil, PSU da 2500 civarlarında ama yine hak ettiği fiyat o değil, ikisininde yerine alınacak daha iyi seçenekler var. Sadece tek üzüldüğüm 5000d airflow oldu o kasayı çok aramıştım satışı yok çünkü 😂

İyi fiyat mı :D O nasıl kazıklamak öyle (!) :D
Kafamda karışmıyor değil, bence de baya iyi fiyata gitti.

WhoCares

80+ Gold
Anlamadım ki nasıl iş geldikçe geliyo üstüne , bi garip hissettiriyor. 😂 Bekletip alacağım sanırım sistemi, ikinci elde ekran kartsız güzel bir sistem buldum arkadaşla konuşup ilk aşamada onu alicam.

Aslında hayır, soğutucu 6000-7000 küsurlarda ama hak ettiği fiyat o değil, PSU da 2500 civarlarında ama yine hak ettiği fiyat o değil, ikisininde yerine alınacak daha iyi seçenekler var. Sadece tek üzüldüğüm 5000d airflow oldu o kasayı çok aramıştım satışı yok çünkü 😂
sen zamanında kaça topladıgini bilmediğim için ucuz yada ederi ne kadar bilemiyorum o yüzden dedim örnek olarak şimdi sen bunu 57k gibi fiyata sattın ama toplamak istesen daha yüksek fiyata geliyor o aradaki fark eridi gitti tşkler erduan :kekw:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Turuncu Keskin
sen zamanında kaça topladıgini bilmediğim için ucuz yada ederi ne kadar bilemiyorum o yüzden dedim örnek olarak şimdi sen bunu 57k gibi fiyata sattın ama toplamak istesen daha yüksek fiyata geliyor o aradaki fark eridi gitti tşkler erduan :kekw:
Aslında 45 civarına denk geliyor aklımda bir sistem var yüksek ihtimal onu alacağım zaten ben de 😂

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı

Kafamda karışmıyor değil, bence de baya iyi fiyata gitti.
Dolarlar sahte olmasın (!) 😂😂

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı
Top Bottom