Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemimi güncellemek istiyorum ama bilgim fazla yok darboğaz yaşar mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
Userbencmark sitesine hiç bir zaman güvenmeyin.
AMD öneriyorum çünkü ram'inizi 3000mhz kullanabileceksiniz. Bir artı daha var ilerleyen zamanlarda işlemci değiştirmek istediğinizde anakart değiştirmeniz gerek kalmayacak. İntel alırsanız hem max 2666mhz kullanabileceksiniz hem de işlemci değiştirmek için anakart değiştirmek zorunda kalacaksınız.
açtığınız konuyu okuyordum da oc lamak denilen şeyi ben pek beceremem diye düşünüyorum ben işlemci ise uzun bir süre değiştirmem büyük ihtimalle bir yandan da yayın açmak istiyorum o yüzden şimdi amd mi yoksa intel sistem mi kurmalıyım sanırım intel de oc lamaya gerek yokmuş amd de ise oc layarak hafif üstüne bile çıkabilirmiş intelin yorumlarda gördüm

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
açtığınız konuyu okuyordum da oc lamak denilen şeyi ben pek beceremem diye düşünüyorum ben işlemci ise uzun bir süre değiştirmem büyük ihtimalle bir yandan da yayın açmak istiyorum o yüzden şimdi amd mi yoksa intel sistem mi kurmalıyım sanırım intel de oc lamaya gerek yokmuş amd de ise oc layarak hafif üstüne bile çıkabilirmiş intelin yorumlarda gördüm
İntel'de zaten O.C olmuyor maalesef. Render'da yüksek MHZ ram daha çok işey yaracaktır. Hatta 3200MHZ bile alabilirsiniz.
Aradaki fark sadece 40TL kesinlikle değer. Oyun performansında İntel bir tık öne geçiyor zaman zaman, render da ise 3600.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
İntel'de zaten O.C olmuyor maalesef. Render'da yüksek MHZ ram daha çok işey yaracaktır. Hatta 3200MHZ bile alabilirsiniz.
Aradaki fark sadece 40TL kesinlikle değer. Oyun performansında İntel bir tık öne geçiyor zaman zaman, render da ise 3600.
acayip kararsız kaldım açıkçası amd daha önce hiç kullanmamıştım amd aldığımda oc işlemlerini rahat bir şekilde yapabilecek miyim peki sizce ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
acayip kararsız kaldım açıkçası amd daha önce hiç kullanmamıştım amd aldığımda oc işlemlerini rahat bir şekilde yapabilecek miyim peki sizce ?
O.C çok kolay bir iş değilidir fakat zor da değildir.
Ram'i O.C yapıp MHZ yükseltebilirsiniz mesela performansı etkiler. İşlemciyi de O.C yapabilirsiniz.
@RevDeisDou O.C konusunda daha bilgili ona danışabilirsiniz. O.C yapacağınız zaman yardımcı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
O.C çok kolay bir iş değilidir fakat zor da değildir.
Ram'i O.C yapıp MHZ yükseltebilirsiniz mesela performansı etkiler. İşlemciyi de O.C yapabilirsiniz.
@RevDeisDou O.C konusunda daha bilgili ona danışabilirsiniz. O.C yapacağınız zaman yardımcı olacaktır.
Sanırım amd ye geçiş yapıyorum :D Peki PSU olarak hangisini seçmeliyim ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sanırım amd ye geçiş yapıyorum :D Peki PSU olarak hangisini seçmeliyim ?
Alacağınız PSU'nun üstüne 100 lira koyarsanız çok daha iyisi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
Alacağınız PSU'nun üstüne 100 lira koyarsanız çok daha iyisi var.
PSU bunu alıyorum ram olarak
Nasıl sizce ? Daha sonra ileride yanına bir tane daha ekleyebilirim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
PSU bunu alıyorum ram olarak
Nasıl sizce ? Daha sonra ileride yanına bir tane daha ekleyebilirim.
Bu daha iy.i

Top Bottom