Forumda sicak fiesatlari takip edersen görürsünNerede hocam 8k 6700 XT ona göre arkadaşıma söyleyim oda alsın
Forumda sicak fiesatlari takip edersen görürsünNerede hocam 8k 6700 XT ona göre arkadaşıma söyleyim oda alsın
Benim ekran kartım sıfır hocam alalı 1 hafta oluyor ve toplasanız pc 2 3 gün çalıştı oyun bile oynamadım işe gidip gelmekten.Bir de 0 ürün seninki ikinci el ekran kartin sahibinden de 5.000 liraya satiliyor
https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1334076002.html aynı ekran kartı değilmiBenim ekran kartım sıfır hocam alalı 1 hafta oluyor ve toplasanız pc 2 3 gün çalıştı oyun bile oynamadım işe gidip gelmekten.
Hocam bazıları diyor 18 19k bazıları diyor 20k bazıları diyor 15k ben internetten en ucuz parçaları bularak 22k buluyorum bende mi sorun var
Evet aynısı ama benim baktığım zaman da yani ilana koyalı 6 gün oluyor bu fiyatta değildi.
Sizin bahsettiğiniz şey de tek seferlik olan parası olanın hemen fırsatı kapıp bir daha zar zor göreceği cinsten bi sürekliliği yok yani.Forumda sicak fiesatlari takip edersen görürsün
Hocam 1 gun boyunca kaldi bilgisayar almak isteyen takip edip aliyor zaten bu fiyata kimseye satamassinizEvet aynısı ama benim baktığım zaman da yani ilana koyalı 6 gün oluyor bu fiyatta değildi.
Sizin bahsettiğiniz şey de tek seferlik olan parası olanın hemen fırsatı kapıp bir daha zar zor göreceği cinsten bi sürekliliği yok yani.
sistem max 15k eder monitörle beraberEvet aynısı ama benim baktığım zaman da yani ilana koyalı 6 gün oluyor bu fiyatta değildi.
Sizin bahsettiğiniz şey de tek seferlik olan parası olanın hemen fırsatı kapıp bir daha zar zor göreceği cinsten bi sürekliliği yok yani.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
aynı sistem bende var monitör dahil bence 16k uygun fiyat.
Arkadaşlar yani kimin ne dediğine inanmak güç ha tabi ki benim bu sistemi elden çıkarmam şart o yüzden yok 15k yok 18k gibi tartışmalara ne gerek var değil mi Benim acil şekilde sistemi elden çıkarmak monitör dahil ne kadar koyacağımı söyleyin o bana yeter.Hocam 18k ya rx 6700 sistem varken kimse rx 6600 sistem tercih etmez
Sehir neresi hocamArkadaşlar yani kimin ne dediğine inanmak güç ha tabi ki benim bu sistemi elden çıkarmam şart o yüzden yok 15k yok 18k gibi tartışmalara ne gerek var değil mi Benim acil şekilde sistemi elden çıkarmak monitör dahil ne kadar koyacağımı söyleyin o bana yeter.