Neler Yeni

Yardım Sistemimi satmak istiyorum.

Muti50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa GEZER
Allahım sana geliyorum. Dostum ne saçmalıyorsun bulmuşsun fiyatı en yüksek kasaları atmışsın. 16K'ya nasıl güzel sistemler var saçmalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç anlamıyorsun bari konuşma.

kardeşim sen 10kya ilanı koy istiyosan 11e zaten teklif gelmeyecektir ona göre fiyat düşürürsün bu arkadaş dediğini çok bilmiyor ciddiye almamanı öneririm internete 3050 yazıp onun fiyatını atıyo attığım linkte 13.5a 3060 var başka konularda da 16.5a 3060sistem önermiş sistem fiyatlarından bihaber olduğu ortada
Yani 9.5 10 bandına düşündüm ben de yorumlarınızdan evet 11 falan bana da fazla geliyor dediğiniz gibi 13 15 e daha iyi kartlı sistemler var. Ama kavga seviyesine de gerek yok herkes fikrini belirtiyor ortam iyi hepimizin faydasına helalleşelim olsun bitsin 😉

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
16k ya iyi sistemler var farkındayım fakat 9k ya da 2.el olarak koymak çok saçma hazır sistem adlı satılan sitelerde kar payı daha düşük,daha çok satmak için arkadaş 1tane sistem satacağı için 9k ya zararına satar farkında msnız bilmiyorum ama 2023e girdik kampanyalı pc hazır sistemlerle kıyaslıyorsunuz

16.5a önerdğim sistem linkini atar msn?
Kanka arkadaş link attı farkettiysen kampanyalı hazır sistem falanda değil yani. Kampanyalı hazır sistemler hemen bitiyor zaten.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
16k ya iyi sistemler var farkındayım fakat 9k ya da 2.el olarak koymak çok saçma hazır sistem adlı satılan sitelerde kar payı daha düşük,daha çok satmak için arkadaş 1tane sistem satacağı için 9k ya zararına satar farkında msnız bilmiyorum ama 2023e girdik kampanyalı pc hazır sistemlerle kıyaslıyorsunuz

kampanyalı dediğin sistemler 300-500 stok çıkar diğer güne stoğunu bulamazsın sadece attığım linkler bile sitelerde satılan hazırsistemler arkadaş kurumsal bir firmada mı 1 ürün satacağı için kar marjını düşük tutup satıcak dediğinin saçmalığını bile farkında olduğunu sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek

Büyük ihtimalle 15k ya önerdğim sistemdir güncel fiyatı da artmıştır diğer önerdiğim sistem farkındaysan 13k?

Muti50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa GEZER
O zaman sonuç olarak pazarlıklı fiyat 10500 diye ilanı atayım artık ne teklif gelirse etrafınızda varsa düşünen fiyatta pazarlık ederiz sistemime kefilim 😅
Çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için sağ olun dostlar

Top Bottom