İşlemci tek satılık mı? Satılıksa ne kadar?Zamanında fiyat performans için alınmış bir sistem zaten dostum ve parçaları da çoğu iyi markadan oluşuyor
İşlemci tek satılık mı? Satılıksa ne kadar?Zamanında fiyat performans için alınmış bir sistem zaten dostum ve parçaları da çoğu iyi markadan oluşuyor
Zamanında f/p idi ayrıca bazı parçaların iyi marka olması ürünü kaliteli yapmıyor maalesef 500mb okuma yazma ssd, ekran kartı sorunlu zaten ısınma problemi var, işlemci desen daha kötü bir şey tercih edilemezdi galibaZamanında fiyat performans için alınmış bir sistem zaten dostum ve parçaları da çoğu iyi markadan oluşuyor
ederi 6000 tl fln taş patlasın 7300 , ama satmanızı hiç önermiyorum rx 580 gibi kartı almak neredeyse imkansız gibi bir şeyMSİ armor rx580 8gb,ryzen 5 1600,b450m pro,Corsair 8gb Vengeance,toshiba 480gb ssd,Seagate Baracuda 1TB 7200rpm hdd
+ aoc c24g1 monitör var
Evet arkadaşlar sistemimin ederi nedir ekran kartlarının olmadığı dönemde benim sahip olduğum ekran kartının sıfırın 8bin TL gibi komik sayılarla satıyorlar sizce benim sistemimin ederi nedir lütfen saygılı cevaplar veriniz?
Not laptop düşündüğüm için soruyorum
Sistemden memnunum
Yok hocam satılık değilİşlemci tek satılık mı? Satılıksa ne kadar?
TamamZamanında f/p idi ayrıca bazı parçaların iyi marka olması ürünü kaliteli yapmıyor maalesef 500mb okuma yazma ssd, ekran kartı sorunlu zaten ısınma problemi var, işlemci desen daha kötü bir şey tercih edilemezdi galiba
Yanlış bilgilendirme yapmayın, R5 1600 gayet iyi bir seçim.Zamanında f/p idi ayrıca bazı parçaların iyi marka olması ürünü kaliteli yapmıyor maalesef 500mb okuma yazma ssd, ekran kartı sorunlu zaten ısınma problemi var, işlemci desen daha kötü bir şey tercih edilemezdi galiba
af çok daha iyi olurduYanlış bilgilendirme yapmayın, R5 1600 gayet iyi bir seçim.