crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,756
Kanka aldım yazmış yaMonitoru 244hz dusynebilirsin bence RAM olarakda 32 64 bu sistemin hakkı bana sorarsan ama yinede guzel sistem. Hayırlı olsun
Kanka aldım yazmış yaMonitoru 244hz dusynebilirsin bence RAM olarakda 32 64 bu sistemin hakkı bana sorarsan ama yinede guzel sistem. Hayırlı olsun
Maalesef 2K 244hz monitörler çok pahalı , bütçem yetmediMonitoru 244hz dusynebilirsin bence RAM olarakda 32 64 bu sistemin hakkı bana sorarsan ama yinede guzel sistem. Hayırlı olsun
Hocam neden 2TB HDD alacaksınız? Bilgisayarı kullanım amaçlarınız nedir?Merhabalar 1 aydır bu forumda siz değerli dostlarla birlikte fikir alışverişi yaparak hiç bilmediğim bilgisayar parçaları konusunda bir şeyler öğrenerek sistemimi topladım. 4 yıldır biriktirdiğim para ile sonunda başarmak gerçekten mutluluk veriyor. 1 ay boyunca yardım eden herkese teşekkürler2 haftadır takip ettiğim indirimlerle en uygun fiyatlarla almaya çalıştım. Sizce nasıl bir sistem oldu ?
Yanlarına bulup aldığım en ucuz fiyatları yazıyorum ki almak isteyenler bu fiyatlarda indirim olduğunu bilsinler , sürekli takip etsinler. Hiç habersiz vatanda geceleri ansızın olan indirimler oldu örneğin. Toplam 16.440 TL tuttu ama gerçekten çok uygun indirimler denk getirdiğimi düşünüyorum. Çoğu sitedeki indirimler sözde indirimler olsa da gerçekten aralarında güzel indirimler de oldu ve şansıma alacağım ürünlere denk geldi.Tekrardan herkese çok teşekkürler.
EKRAN KARTI : MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING TRIO > 6.403 TL
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 7 3700X > 2.338 TL
ANAKART : MSI MPG X570 GAMING PLUS > 1.279 TL
RAM : GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 > 679 TL
SSD : SAMSUNG 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD > 765 TL
SIVI SOĞUTUCU : COOLER MASTER MasterLiquid ML240L > 689 TL
HDD : SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm > 472 TL
KASA : XIGMATEK COCKPIT MESH > 920 TL
MONİTÖR : AOC CQ27G2U 144Hz 2K > 2.528 TL
KULAKLIK : Corsair HS35 STEREO > 229 TL
KLAVYE : GamePower Ogre RGB Outemu > 269 TL
MOUSE : Steelseries Rival 110 > 229 TL
İçine koyacağım 1TB'lık dosyam var zaten , o yüzden. Ve herkes bu soruyu çok sordu bana. 1TB'lık modeli ile arasında 100 liradan daha az fark vardı , 2TB almak daha mantıklı değil mi zaten ve siz neden sordunuz acaba ?Hocam neden 2TB HDD alacaksınız? Bilgisayarı kullanım amaçlarınız nedir?
Kullanım amacınızı konuda belirtmeyince meraktan sordum çünkü profesyonel kullanım dışında HDD her türlü gereksiz ve yavaş kalıyor. Tercih ettiğinizİçine koyacağım 1TB'lık dosyam var zaten , o yüzden. Ve herkes bu soruyu çok sordu bana. 1TB'lık modeli ile arasında 100 liradan daha az fark vardı , 2TB almak daha mantıklı değil mi zaten ve siz neden sordunuz acaba ?
Şuan aldığım HDD yavaş mı yani ?Kullanım amacınızı konuda belirtmeyince meraktan sordum çünkü profesyonel kullanım dışında HDD her türlü gereksiz ve yavaş kalıyor. Tercih ettiğiniz
dahili PSU'lu kasa yerine kendiniz %90 gold- silver sertifikalı gibi verimle çalışan daha kaliteli PSU tercih edebilirdiniz.
İlerde bütçemi ayarlayınca kendim psu'yu daha iyi bir psu ile değiştirmeyi düşünüyorumKullanım amacınızı konuda belirtmeyince meraktan sordum çünkü profesyonel kullanım dışında HDD her türlü gereksiz ve yavaş kalıyor. Tercih ettiğiniz
dahili PSU'lu kasa yerine kendiniz %90 gold- silver sertifikalı gibi verimle çalışan daha kaliteli PSU tercih edebilirdiniz.