Aktif olarak çalışıyorsan aylık eline belli bir miktar para geçiyorsa ve seni sarsmayacaksa taksitle alabilirsin.Normalde render işiyle uğraşıyorum oyun çok oynamıyorum oyun oynamak için rx 6500 xt aldım ama çok fazla darboğaz oldu bu sefer dengeler bi şaştı iş için quadro k5000 kullanıyorum
Yani yapabileceğin en mantıklı hareket anakart, işlemci, ram üçlüsünü satıp sıfır A520 anakart, sıfır 3200mhz 2x8 ram ve ikinci el ryzen 5 5600 almak olabilir. Ki bence alınır elindekiler satılırsa.Quadro k5000 ile render alıyorum hocam psu mecbur böyle aldım
Kardeş 3000 bine rayzen 5500 aldım bi gün sorna 4000 bin oldu aw yani ufak tefek para biriktirmeye gidersen zor değiştirirsinŞu an elimde 1.5k var motherboard cpu ram değişmeye yetmez
Parça parça uğraşmaktansa sat gitsin ikinci el toplanır bişeylerI7 4770 CPU, DDR 3 1600mhz 2x8GB 1600mHz CL9 RAM, 1050W PSU, RX 6500 XT 4GB GPU, Asus Z87-PRO anakartlı sistemimi parça parça upgrade etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Kardeş DDR4 sistem alma 620 Anakartına bak alacaksan en girişinden onu al en avantajlı noktası tek ram slotlu kullana biliyorsunNormalde render işiyle uğraşıyorum oyun çok oynamıyorum oyun oynamak için rx 6500 xt aldım ama çok fazla darboğaz oldu bu sefer dengeler bi şaştı iş için quadro k5000 kullanıyorum
Hepsini satmak mantıksız olur çünkü anladığım kadarıyla render işlerine devam edecek arkadaş. PSU'yu kullanacak ekran kartıda iyi zaten satarsa geri alamaz. Anakart ram işlemci üçlüsünü satıp elindeki bütçeyide koyarak DDR4 geçebilir.hepsini satıp baştan alınabilir. önce anakart sonra ekran kartı işlemci ile gidilebilir.