bütçe ne kadar?I7 4770 CPU, DDR 3 1600mhz 2x8GB 1600mHz CL9 RAM, 1050W PSU, RX 6500 XT 4GB GPU, Asus Z87-PRO anakartlı sistemimi parça parça upgrade etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Anakart CPU RAM birlikte değişecek bütcem yok hocam başka nasıl bir upgrade olabilir?Anakartla başlaman gerekiyor dolayısıyla işlemci ve ramlerde değişecek. DDR3 çok eski kaldı artık.
Çok orantılı bir sistemmişI7 4770 CPU, DDR 3 1600mhz 2x8GB 1600mHz CL9 RAM, 1050W PSU, RX 6500 XT 4GB GPU, Asus Z87-PRO anakartlı sistemimi parça parça upgrade etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
PSU'ya bakılırsa geleceğe baya yatırım yapılmışbütçe ne kadar?
Güç kaynağını düşür o zaman. 1050w ile evi mi besliyorsun 500-600w yeterli. Anakart işlemci ram üçlüsü her türlü değişecek. Yoksa upgrade etmen bir şeye yaramaz.Anakart CPU RAM birlikte değişecek bütcem yok hocam başka nasıl bir upgrade olabilir?
başka bir şey kalmıyor zaten ekran kartı değişmektenAnakart CPU RAM birlikte değişecek bütcem yok hocam başka nasıl bir upgrade olabilir?
1..5k ya ssd bile gelmiyorŞu an elimde 1.5k var motherboard cpu ram değişmeye yetmez
Anakartını işlemcini ramlerini güç kaynağını sat ordan da para gelecek. Rahatlıkla DDR4 sistem kurarsın.Şu an elimde 1.5k var motherboard cpu ram değişmeye yetmez
Normalde render işiyle uğraşıyorum oyun çok oynamıyorum oyun oynamak için rx 6500 xt aldım ama çok fazla darboğaz oldu bu sefer dengeler bi şaştı iş için quadro k5000 kullanıyorumÇok orantılı bir sistemmiş
ekran kartı idare eder. İşlemci, anakart ve ram değiştirmen lazım. r5 5600 b serisi bir anakart alırsın.
Yani normalNormalde render işiyle uğraşıyorum oyun çok oynamıyorum oyun oynamak için rx 6500 xt aldım ama çok fazla darboğaz oldu bu sefer dengeler bi şaştı iş için quadro k5000 kullanıyorum