Sistemimi yükseltiyorum yardımcı olur musunuz ?

tiger1

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
Arkadaşlar okuyup geçmeyin rica ediyorum. Sistemimdeki 4 parçayı değiştireceğim. Sizce parçaları iyi seçmişmiyim ? Eğer siz de onaylarsanız şimdi sipariş geçeceğim. Yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.

Arkadaşlar okuyup geçmeyin rica ediyorum. Sistemimdeki 4 parçayı değiştireceğim. Sizce parçaları iyi seçmişmiyim ? Eğer siz de onaylarsanız şimdi sipariş geçeceğim. Yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.

PSU olarak bunu önerebilirim.

her şey güzel duruyor ama bu fiyat bantlarında bilgim olmadığı için öneri yapamıyorum.

Saolun hocam. Diğer bileşenler iyi mi ?

Hocam anakart için farklı bir önerim yok güzel seçim yapmışsınız.
İşlemci olarak oyun performansı güzel seçenek. Gelecek yeni işlemciler hakkında bilgiye sahip değilim o nedenle bir şey diyemiyorum.
Ram olarak bana kalırsa 32 GB yeterli geliyor.

psu olarak bunlara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saolun hocam. Diğer bileşenler iyi mi ?
w12 yapay zeka işini fazla kurcalarım diyorsanız 64 yoksa 32 yeterli olur

anakart olarak

Son düzenleme:
psu olarak bunlara bakabilirsin

w12 yapay zeka işini fazla kurcalarım diyorsanız 64 yoksa 32 yeterli olur

anakart olarak
Hocam anakart ve psu kısmına takıldım. Psu olarak benim seçtiğim kötü mü ? Anakart olarak da msi x670 önermişsiniz fakat rog b650e-e seçmemin en büyük sebebi q-code ledine sahip olması. Sistemde sıkıntı çıkarsa kolayca tespit etmek istiyorum. Sizce alınmaz mı bu anakart ?

Hocam anakart ve psu kısmına takıldım. Psu olarak benim seçtiğim kötü mü ? Anakart olarak da msi x670 önermişsiniz fakat rog b650e-e seçmemin en büyük sebebi q-code ledine sahip olması. Sistemde sıkıntı çıkarsa kolayca tespit etmek istiyorum. Sizce alınmaz mı bu anakart ?
b serisi için bana pahalı geldi psu konusunda daha f/p lerini attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,554
Üyeler
174,896
Son üye
scevola
Geri