emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,255
tamam işte bende daha iyilerini öneriyorumhocam ben msi mag force m100r dusunmustum psuyuda dedigim gibi fsp onerdiler
tamam işte bende daha iyilerini öneriyorumhocam ben msi mag force m100r dusunmustum psuyuda dedigim gibi fsp onerdiler
ilk öncelikle mrhabalar bi süredir kullandığım rampge prolix 850w kasamın hava akışı ve psunun kötu olmasından ötürü değiştirmeyi düşünuyorum fakat sisteme kaç wattlık psu almam gereketiği konusunda biraz cahilim yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler sistemimde:
MSI B450M-A Pro.
MSI RTX 4060 nv X Gaming.
G.Skill 8x2 Ripjaws CL16 3.200MHz
Ryzen 5 5600X Thermalright Assassin's X 120 v2.
MSI Spatium M450 500GB +2 Seagate HDD(500gb+1tb)
benim aklımda fsp,highpower gibi markalar var önerileri bekliyorum
kasa önerisi varsa onada açığım
anladim hocam550W-600W yeter Corsair Fsp Hyper MSI markalarından birinin Psu'sunu tercih et
highpower nasildir550W-600W yeter Corsair Fsp Hyper MSI markalarından birinin Psu'sunu tercih et
anladim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
highpower nasildir
İyi değilanladim hocam
highpower nasildir
attığın iyi mi yani?![]()
MSI MAG A600DN 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyi değil
neye göre kime göreİyi değil
hocam kafam varya allak bullak oldu herkes baska bisey diyor valla çıldırcam simdineye göre kime göre
650watt psu alman daha iyi olur highpower gold , thermaltake , fsp iyidir ama ortalama genelde en iyileri highpower msı vs örnek a650bn olabilir
msi iyi güzel ama her modeli değil üstteki elemanın attığı a600dn mesela iyi değil o kadar ama başka bir diğer model olan AxxxBN çok iyidir aynı şekilde highpower gold mühendislik harikasıdırhocam kafam varya allak bullak oldu herkes baska bisey diyor valla çıldırcam simdi
Hocam işlemci 65 ekran kartı max 110 w çekiyor zaten 500 kullanıyorum bende 1650süper var 100w çekiyor maksimum 4060ta 110 çekiyor ileride psu yükseltmeden 4060 geçeceğim bendeilk öncelikle mrhabalar bi süredir kullandığım rampge prolix 850w kasamın hava akışı ve psunun kötu olmasından ötürü değiştirmeyi düşünuyorum fakat sisteme kaç wattlık psu almam gereketiği konusunda biraz cahilim yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler sistemimde:
MSI B450M-A Pro.
MSI RTX 4060 nv X Gaming.
G.Skill 8x2 Ripjaws CL16 3.200MHz
Ryzen 5 5600X Thermalright Assassin's X 120 v2.
MSI Spatium M450 500GB +2 Seagate HDD(500gb+1tb)
benim aklımda fsp,highpower gibi markalar var önerileri bekliyorum
kasa önerisi varsa onada açığım
Burda neye göre kime görelik bir olay yok 650watta gerekte yokneye göre kime göre
650watt psu alman daha iyi olur highpower gold , thermaltake , fsp iyidir ama ortalama genelde en iyileri highpower msı vs örnek a650bn olabilir
Evet iyiattığın iyi mi yani?
geçin hocamHocam işlemci 65 ekran kartı max 110 w çekiyor zaten 500 kullanıyorum bende 1650süper var 100w çekiyor maksimum 4060ta 110 çekiyor ileride psu yükseltmeden 4060 geçeceğim bende![]()
hocam fsp veya nxt nasildir pekimsi iyi güzel ama her modeli değil üstteki elemanın attığı a600dn mesela iyi değil o kadar ama başka bir diğer model olan AxxxBN çok iyidir aynı şekilde highpower gold mühendislik harikasıdır
Al attığımı geç, Rtx 4060 a 550watt bile rahat rahat yeterhocam kafam varya allak bullak oldu herkes baska bisey diyor valla çıldırcam simdi