Sistemimin parçaları uyumlu mu?

Anakart x570 , ram 3600 MHz olan , sıvı soğutma cooler master ve SSD 1 TV seçilirse 26300 TL oluyor. Ve aradaki farka kesinlikle değer.
Eğer 1300 TL çıkamazssan sıvı soğutma alma şimdilik. 500 TL ye güzel dikey hava soğutmalar var. Sıvı soğutma alana kadar seni çokta iyi idare eder.
Kule tipi soğutmalar render vs. işlerinde yeterli olur mu ?

Anakart x570 , ram 3600 MHz olan , sıvı soğutma cooler master ve SSD 1 TV seçilirse 26300 TL oluyor. Ve aradaki farka kesinlikle değer.
Eğer 1300 TL çıkamazssan sıvı soğutma alma şimdilik. 500 TL ye güzel dikey hava soğutmalar var. Sıvı soğutma alana kadar seni çokta iyi idare eder.
anakartı x570 gerekli mi sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet , sorun yasamazsin. Çok serin çalıştırır.
o zaman sana zahmet güzel bir kule tipi soğutucu önerisi de alabilir miyim?

anakartı x570 gerekli mi sence?

o zaman sana zahmet güzel bir kule tipi soğutucu önerisi de alabilir miyim?
Buyur

peki b550 kullanıp x570'e yükseltmek yerine sıvı soğutma alsam sence mantıklı mı?
Hava soğutma alıp , x570 le kullanmak daha iyi olur bence.
Para biriktirince yine sıvı soğutma alırsın.

evet, ayrı ayrı. Henüz almadım gerçi, toplanmış sayılır mı :D

bana b550 linki atabilir misin?
hazır sistemlere yönelmen daha mantıklı, İtopya, gamegaraj, gaminggenTR, MoleculePC gibi sitelerden bakabilirsin.

@pickpocket r7 3800x seçtiğimizde sıvı soğutma tercih etmeli miyim?
Attığım hava soğutma kalitelidir. İşini göreceğini düşünüyorum.

Sıvı sogutmaya butceyi zorlayamazsan bir süre kullanirsin

Attığım hava soğutma kalitelidir. İşini göreceğini düşünüyorum.
kaliteli olduğu görünüşü ve yorumlarından anlaşılıyor zaten. Render falan yapılırken sorun olmaz diyorsan içim rahat bir şekilde alabilirim.

kaliteli olduğu görünüşü ve yorumlarından anlaşılıyor zaten. Render falan yapılırken sorun olmaz diyorsan içim rahat bir şekilde alabilirim.
Kasa mesh zaten. Sıvı soğutma bütçemi zorlayacak olsa. Bende o sogutucuyu alirdim. Kendim almicagim bir ürünü önermem 👌

@pickpocket işlemciyi ryzen 7 3800x'e yükseltmeye karar verdim. Sıvı soğutma olarak atılan linkten hangisini önerirsin?
Butceni zorlamayacaksa kraken x53. 2k olan

Ama o fiyata alma. 1600 e haricen alabilirsin.

Geri