gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
La sus tamam çaktırma.Hadi yine yırttın.
La sus tamam çaktırma.Hadi yine yırttın.
EyiFotoğrafta gördüğünüz gibi bişey topladım elbette 2. elden pazarlıkla hatta Pazarlık sız 3k nın altında olabilirdi total, ama alırken iyi olsun dedim sıkıntısı çıkmasın dedim sadece Anakartı 2.el tercih ettim, apu toplicak arkadaşlara önerim gidip 2200G li 8gb Ramli sistemlere A320 anakart lara 3k para vermeyin, kendiniz toplayın mis gibi daha performanslı ve geleceğe daha yatırım yapın, fotoğrafta gördüğünüz parçaların hangisini değişebilirim FİYAT değişmicek üzere
Not*** : 1 ay uzay montaj kullanıp Performax Xenom Kasa alacağım
Apu sistemde ramden kısmak? Hiç doğru olmaz.Ram'i 8 yapıp SSD yi 480 yapmanız daha mantıklı olur. Çünkü 240 GB SSD nin 200 GB ancak kullanılabilir oluyor 40 GB windows'a gitse 200 GB ya var ya yok. Zaten artık oyunlar minimum 50 GB oluyor.
Hocam apu sistemin Rami ni 8 e düşmem. Gerekirse 120gb ssd kullanırımRam'i 8 yapıp SSD yi 480 yapmanız daha mantıklı olur. Çünkü 240 GB SSD nin 200 GB ancak kullanılabilir oluyor 40 GB windows'a gitse 200 GB ya var ya yok. Zaten artık oyunlar minimum 50 GB oluyor.
Arkadaş haklı.Apu sistemde ramden kısmak? Hiç doğru olmaz.
Biliyorum ama amaç oyun oynamak ise bu sistemle ne kadar oyun oynanabilir ? Zaten arkadaş ileri de ekran kartı alacaktır, alınca zaten sorun olmaz 8 GB ram ile kullanır ama ne kadar APU şekilde kullanacak onu bilmiyorum.Apu sistemde ramden kısmak? Hiç doğru olmaz.
Apuda 8 Gb asla YetmiyorRam'i 8 yapıp SSD yi 480 yapmanız daha mantıklı olur. Çünkü 240 GB SSD nin 200 GB ancak kullanılabilir oluyor 40 GB windows'a gitse 200 GB ya var ya yok. Zaten artık oyunlar minimum 50 GB oluyor.
Haklısınız 2 GB kendine gidiyor unutmuşum.Apuda 8 Gb asla Yetmiyor
Zaten Apu Kendine 2gb Alıyor
Ayrıca bir de Çift kanal ram çok çok çok önemli
Sonradan HDD alır . Gerek yok
Bu Sistemle Rdr2'de 720p 30fps OynanabiliyorBiliyorum ama amaç oyun oynamak ise bu sistemle ne kadar oyun oynanabilir ? Zaten arkadaş ileri de ekran kartı alacaktır, alınca zaten sorun olmaz 8 GB ram ile kullanır ama ne kadar APU şekilde kullanacak onu bilmiyorum.
16gb 3600mhz ram ve kule tipi soğutucu var. MSI Afterburner üzerinden Vega 11 e OC yapılırsa gayet güçlü olur ve çoğu oyunu oynatır, rx560 derecelerine bile gelebilir.Biliyorum ama amaç oyun oynamak ise bu sistemle ne kadar oyun oynanabilir ? Zaten arkadaş ileri de ekran kartı alacaktır, alınca zaten sorun olmaz 8 GB ram ile kullanır ama ne kadar APU şekilde kullanacak onu bilmiyorum.
Oynicağım Oyunlar Valorant csgo, max gta 5 olur hocam dersler için istiyorumBiliyorum ama amaç oyun oynamak ise bu sistemle ne kadar oyun oynanabilir ? Zaten arkadaş ileri de ekran kartı alacaktır, alınca zaten sorun olmaz 8 GB ram ile kullanır ama ne kadar APU şekilde kullanacak onu bilmiyorum.
Hocam o zaman o oyunlar oynanır sorun olmaz. Dersler için ise zaten fazla fazla yeter.Oynicağım Oyunlar Valorant csgo, max gta 5 olur hocam dersler için istiyorum
Sistemi alırsam inşallah beraber oc yapacaz pek Bilmiyorum da, ryzen almışken yapmamazlık olmaz ama16gb 3600mhz ram ve kule tipi soğutucu var. MSI Afterburner üzerinden Vega 11 e OC yapılırsa gayet güçlü olur ve çoğu oyunu oynatır, rx560 derecelerine bile gelebilir.