warbandİşlemci = Ryzen 5 3600
Ram = 16GB
Ekran kartı = HD5500 (1GB)
Online oyunlar dışında (CS GO ,LOL VB.) oynayabileceğim oyun var
Hangi oyunları oynayabilirim değil hangi oyunları oynayamam diye sorsanız daha iyi olurdu. Sisteminiz ekran kartı hariç çok sağlam zaten. Oynayamayacağınız oyunları sayayım.İşlemci = Ryzen 5 3600
Ram = 16GB
Ekran kartı = HD5500 (1GB)
Online oyunlar dışında (CS GO ,LOL VB.) oynayabileceğim oyun var mı?
Farklı bir bakış açısı teşekkür ederimHangi oyunları oynayabilirim değil hangi oyunları oynayamam diye sorsanız daha iyi olurdu. Sisteminiz ekran kartı hariç çok sağlam zaten. Oynayamayacağınız oyunları sayayım.
Cyberpunk 2077
RDR2
Metro Exodus
The Witcher 3
Hitman 2
COD Warzone
Far Cry 5
Bunların dışında hemen hemen hepsini düşük-yüksek ayarlarda oynarsınız
Bunlar yeniler. Eskileri de oynayamayabilir. Örneğin GTA V açmaz.Hangi oyunları oynayabilirim değil hangi oyunları oynayamam diye sorsanız daha iyi olurdu. Sisteminiz ekran kartı hariç çok sağlam zaten. Oynayamayacağınız oyunları sayayım.
Cyberpunk 2077
RDR2
Metro Exodus
The Witcher 3
Hitman 2
COD Warzone
Far Cry 5
Gta 5 i tabikide açar, 40+ fps garanti veriyorumBunlar yeniler. Eskileri de oynayamayabilir. Örneğin GTA V açmaz.
Bende 6450 var 1024x768 çözünürlükte her şey düşükte 17 FPS. 5500 aynı ayarlarda 20 fps verir. (Ciddi misiniz değil misiniz bilemedim)Gta 5 i tabikide açar, 40+ fps garanti veriyorum
Oyundaki fps değerlerini sadece ekran kartı belirlemez. Ram ve işlemcininde payı vardır. Sizin imzanızdaki sisteme baktığımda ryzen 5 3500 var, arkadaşın ise ryzen 5 3600 var. Arada ciddi bir performans farkı mevcut, aynı şekilde raminiz 8 gb arkadaşın 16 gb. Aynı ayarlarda 40+ fps garantisi veririm. Zaten düşük veya yüksek ayarlarda diğer oyunları açar demiştimBende 6450 var 1024x768 çözünürlükte her şey düşükte 17 FPS. 5570 aynı ayarlarda 20 fps verir. (Ciddi misiniz değil misiniz bilemedim)
Ekran kartı RAM'den ve işlemciden daha önemli. Evet muhtemeln bana göre daha iyi bir performans alır ama 40 fps alacağını zannetmiyorum.Oyundaki fps değerlerini sadece ekran kartı belirlemez. Ram ve işlemcininde payı vardır. Sizin imzanızdaki sisteme baktığımda ryzen 5 3500 var, arkadaşın ise ryzen 5 3600 var. Arada ciddi bir performans farkı mevcut, aynı şekilde raminiz 8 gb arkadaşın 16 gb. Aynı ayarlarda 40+ fps garantisi veririm. Zaten düşük veya yüksek ayarlarda diğer oyunları açar demiştim
gereksiz bir cevap olmuş.Hangi oyunları oynayabilirim değil hangi oyunları oynayamam diye sorsanız daha iyi olurdu. Sisteminiz ekran kartı hariç çok sağlam zaten. Oynayamayacağınız oyunları sayayım.
Cyberpunk 2077
RDR2
Metro Exodus
The Witcher 3
Hitman 2
COD Warzone
Far Cry 5