ederi o kadar, 10 veren varsa yazık kafasınaBurda herkes öldürüyor, aldanmayın
Neye göreederi o kadar, 10 veren varsa yazık kafasına
Kral 16 18k ya sistem önerin nedir kasa sadeceBurda herkes öldürüyor, aldanmayın
o paraya i3 12100f rtx 2060 topluyorum ben buna göreNeye göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral 16 18k ya sistem önerin nedir kasa sadece
2060 kaç gb olanıo paraya i3 12100f rtx 2060 topluyorum ben buna göre
16gb2060 kaç gb olanı
2060 12gb versiyonu da var sonradan çıkan onu kastediyor muhtemelen16gb
ahgsfdjasfdu
sen iyi misn 2060 kaç farklı versiyonu var zannediyorsun
piyasada olan o versiyonları abartı fiyat da alınmaz o yüzden saymadım bile10a i3 12100fle satıyorlar ama bu sistem de 8.5 9 ederdi iyi fiyata gitmiş
2060 12gb versiyonu da var sonradan çıkan onu kastediyor muhtemelen
12 versiyonu var ya hani kanka16gb
ahgsfdjasfdu
sen iyi misn 2060 kaç farklı versiyonu var zannediyorsun
Ozaman öyle boş boş kaç versiyonu var diye konuşmayacaksınpiyasada olan o versiyonları abartı fiyat da alınmaz o yüzden saymadım bile
sen kimsin sana mı sorucam nasıl konuşacağımı12 versiyonu var ya hani kanka
Ozaman öyle boş boş kaç versiyonu var diye konuşmayacaksın
K. Bakmada demekki çokta bilmiyorsun 10 a sattım diyorum hala gitmez diyosun. SATILDIsen kimsin sana mı sorucam nasıl konuşacağımı
gelmişsin burda sistemin ederi ne diye konu açmışın 8 den fazla etmeyeceğini görünce işine gelmwyup 10 giti falan atıp tutuyorsun, o parayı ona kimse vermez
banane satıldıysa ederini sormuşsun söylemişiz ne uzatıyorsun problemin mi var ?K. Bakmada demekki çokta bilmiyorsun 10 a sattım diyorum hala gitmez diyosun. SATILDI
Kardeş senin problemin var galiba ters yapan sensin sordum cevap verdin bende 10 a sattım diyorum sen yalan attığımı ima ediyorsun yani problemli davranan sensin benim sana sormam lazım problem konusunubanane satıldıysa ederini sormuşsun söylemişiz ne uzatıyorsun problemin mi var ?