Neler Yeni

Sistemin son hali bu yorumunuz nedir?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Sistemin son hali bu arkadaşlar. Yorumlar mısınız? Akşama siparişi verecem önerilerinizi almak için konuyu açtım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin son hali bu arkadaşlar. Yorumlar mısınız? Akşama siparişi verecem önerilerinizi almak için konuyu açtım. Teşekkürler.
Ayrıca power da değişiklik yapmalı mıyım yoksa böyle kalsın mı?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    69.3 KB · Hit: 76

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

PSU sadece ben mi göremiyorum ?

Heh gördüm. Güzel sistem.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ekran kartı ısınıyor diyorlar ama kasa iyi.Seçenekler de 101m varsa bakabilirsin ya da fan eklersin.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ısınıyor diyorlar ama kasa iyi.Seçenekler de 101m varsa bakabilirsin ya da fan eklersin.
Ekran kartının ısınıp ısınmadığını görebileceğim bi test var mıdır? Ayrıca kasayı Donanım Arşivi hediye edeceği sistemde kullanmış o sebepten kasanın iyi olduğunu düşünüyorum açıkcası.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ekran kartının ısınıp ısınmadığını görebileceğim bi test var mıdır? Ayrıca kasayı Donanım Arşivi hediye edeceği sistemde kullanmış o sebepten kasanın iyi olduğunu düşünüyorum açıkcası.
Kasa çok çok iyi ama 101m de 3 fan var önde.Technopat'te birçok yazı okudum kartla ilgili 5700 zaten çok güç tüketiyor ama kasa dizginler.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa çok çok iyi ama 101m de 3 fan var önde.Technopat'te birçok yazı okudum kartla ilgili 5700 zaten çok güç tüketiyor ama kasa dizginler.
Hocam kasa hava almıyor diyorlar. Değiştirmek istemiyorum açıkcası. O kadar sorun yaşatırsa değiştireyim mi? Bir de anakartı yükselt diyen var? Senin görüşün nedir?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hocam kasa hava almıyor diyorlar. Değiştirmek istemiyorum açıkcası. O kadar sorun yaşatırsa değiştireyim mi? Bir de anakartı yükselt diyen var? Senin görüşün nedir?
Kasa hava alıyor her iki model de iyi anakart yeterli,oc olmayabilir belki.Kasaya fan takarsınız ekran kartı için.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Kasa hava alıyor her iki model de iyi anakart yeterli,oc olmayabilir belki.Kasaya fan takarsınız ekran kartı için.
Kral o kadar para verip tereddütlü ürün almak istemiyorum. Bekleme kararı aldım. Hem Donanım Arşivi varken onun önerisinden başka bir öneriyi değerlendirmek istemiyorum. Abdullah abiyi bekleyecem artık.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kral o kadar para verip tereddütlü ürün almak istemiyorum. Bekleme kararı aldım. Hem Donanım Arşivi varken onun önerisinden başka bir öneriyi değerlendirmek istemiyorum. Abdullah abiyi bekleyecem artık.
Dediğim gibi tek sıkıntı ekran kartı hem mmech serisi hem rx 5700.Gamıng x modeli olabilirdi ama.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Dediğim gibi tek sıkıntı ekran kartı hem mmech serisi hem rx 5700.Gamıng x modeli olabilirdi ama.
Bu sistem gerçekten çok iyi. Ama Abdullah abi 6k ya çok daha iyisini toplar. Onu beklemeyi tercih ediyorum bu sebepten. Bide korona olayları biterken fiyatlar düşer diye düşünüyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,667
İsim
Sarp Yılmaz

PSU gayet iyi markadır kendim de kullanıyorum şahsen bir sıkıntısını görmedim. sistem güzel şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,296
Üyeler
167,460
Son üye
burak852
Top Bottom