Neler Yeni

Sistemin Son Hali Nasıl ?

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas

Sistem bilgim azaldıgı için önerinizi bekliyorum ( 2 gün sonra sistem cıkacak biliyorum korkum hem kötü bise olması hemde suankı baktıgımın bi anda artması)

işlemci = i5 1140f (sabit degistirmedim)
ana kart = asus prime 560m = 595 tl
ekran kartı = 6600xt = +533 tl eklemeli
ram = crucial balstix = sabit degistirmedim
ssd = samsung 970 evoplus 1 tb (980 lisi var ama cok saglıklı bise bulamadım daha cok pro sunu öneriyorlar)
sogutucu = dark fleash twister 240 mm = + 1094 tl

ram, ana kart, sıvı sogutucu için gereksiz dediginiz var mi
ssd baktım cogu kisi 970 evoplus a iyi diyor

matteach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Alperen ONAR

Sistem bilgim azaldıgı için önerinizi bekliyorum ( 2 gün sonra sistem cıkacak biliyorum korkum hem kötü bise olması hemde suankı baktıgımın bi anda artması)

işlemci = i5 1140f (sabit degistirmedim)
ana kart = asus prime 560m = 595 TL
ekran kartı = 6600xt = +533 TL eklemeli
ram = crucial balstix = sabit degistirmedim
ssd = samsung 970 evoplus 1 tb (980 lisi var ama cok saglıklı bise bulamadım daha cok pro sunu öneriyorlar)
sogutucu = dark fleash twister 240 mm = + 1094 TL

ram, ana kart, sıvı sogutucu için gereksiz dediginiz var mi
ssd baktım cogu kisi 970 evoplus a iyi diyor
SSD'yi çok kafana takma. Diğer bileşenler iyi. Tavsiyem soğutucu ve m2 ssd için ayıracağın bütçeyi ekran kartını red devil yaparak değerlendir.

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'yi çok kafana takma. Diğer bileşenler iyi. Tavsiyem soğutucu ve m2 ssd için ayıracağın bütçeyi ekran kartını red devil yaparak değerlendir.
red devil niye cok önemli bazıları suankı ekran karti yeter diyor bazıları dediginizi alın diyor... benim anladigim kadarı ile sizin önerceginiz daha iyi sogutuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
Bence sıvı soğutma kullanmak yerine hava soğutma kullan. O işlemciye sıvı soğutmanın değeceğini düşünmüyorum. SSD konusunda kafaya çok takmana gerek yok. Ekran kartını Red Devil 6600XT olanı seçmeni tavsiye ederim. Soğutma kalitesi olarak iyi bir kart modeli.

Top Bottom