- Reaksiyon skoru
- 1,876
neyse bu döngü bitmez boşverinSiz cevaplayinca benim de kafam karıştı xD
neyse bu döngü bitmez boşverinSiz cevaplayinca benim de kafam karıştı xD
hocam gördüğüm kadarıyla eski bi sistem. ram takviyesi yapmışsın sanırsam ekran kartında çok kötü değil.
hocam işlemci ve ram iyi. ama ekran kartı ve ssd düşük kalmış 5/10
ofis bilgisayarı zaten zamanında babam almıştıhocam gördüğüm kadarıyla eski bi sistem. ram takviyesi yapmışsın sanırsam ekran kartında çok kötü değil.
kablo düzeni yaparsan fena olmaz. 6/10 puanım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işimi görüyor zaten bı hoı4 arada valo oynuyom ,yakında masaüstü alacam zaten allahın izniyleişini görüyorsa sıkıntı yok
işlemci ve ekran kartı iyi kasanın içindeki araba vs. boşluğu doldurmuş. ve milli klavyemiz f75 var. puanım 8/10İ5 12400F 3060 12 GB
Aula F75, bide attack shark R1 aldım inş pişman etmez. Forumdakiler alma dedi de param ona yetti
Alıntıyı görüntüle
İnşallahişimi görüyor zaten bı hoı4 arada valo oynuyom ,yakında masaüstü alacam zaten allahın izniyle
Monitör standıyla monitör lambası mı alıyım ekran kartını 3070 mi yapıyım senceişlemci ve ekran kartı iyi kasanın içindeki araba vs. boşluğu doldurmuş. ve milli klavyemiz f75 var. puanım 8/10
İnşallah
Hocam 2020 yılında 5bin civarında almıştık, işe girersem işlemciyi yükseltmeyi planlïorumhocam gördüğüm kadarıyla eski bi sistem. ram takviyesi yapmışsın sanırsam ekran kartında çok kötü değil.
kablo düzeni yaparsan fena olmaz. 6/10 puanım
ABİ SİLAH GERÇEK Mİİ5 12400F 3060 12 GB
Aula F75, bide attack shark R1 aldım inş pişman etmez. Forumdakiler alma dedi de param ona yetti
Alıntıyı görüntüle