İşteyim foto yok ya ama masa dandik ofis koltuğu böyle süslü falan değil kasa monitor söyledim zaten a21 plus bu arada psu msi 750w klavye fare eski rampage kulaklık hoparlör eski.
neyse gelelim puanlamaya.
işlemcin fena değil ama ekran kartını artık değiştir en azından 3060 çık bütçe varsa 40 seriside olabilir. ekipmanlarinda iyi.
puanım 8/10
şaşırdım yani böyle ekipmanlara göre 4060 filan bekliyordum yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neyse gelelim puanlamaya.
işlemcin fena değil ama ekran kartını artık değiştir en azından 3060 çık bütçe varsa 40 seriside olabilir. ekipmanlarinda iyi.
puanım 8/10
puan için eyw, daha dolap içinde yedek ekipmanlarımda var
Ekran kartının hem bozulmasını bekliyorum hemde zaten işlemci bazlı oyunlar oynadığım için çok sıkıntı olmuyor. Aklımda Rx 6600 var
puan için eyw, daha dolap içinde yedek ekipmanlarımda var
Ekran kartının hem bozulmasını bekliyorum hemde zaten işlemci bazlı oyunlar oynadığım için çok sıkıntı olmuyor. Aklımda Rx 6600 var
Taco lynx hocam sistem yorumunuz gördüm sistem yeterli degilmi iyi dediniz hocam DDR4 sıkıntı demişsiniz hocam maddi durumlardan dolayi böyle oldu ama ddr5 geçsem çok bir şey fark eder mi? yani? İ7 11700 iyi degilmi bu sistemim uzun yıl götürmezmi? Az bir fark için ddr5 geçmek msntiksiz degilmi ddr6 olsa mantikli olur değil mi? Hocam islemcim ryzen 7500f arasında fark yok aynı dimi bu 7500f gerek yok dimi i7 11700 işlemcimle teşekkürler....