Neler Yeni

Site sorgulatinca gelen şirket ismi

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Bugün durduk yere bana bir mesaj geldi. Bir link vardı usdt account vip gibi bı link. Sorgulattim ve bu çıktı HONG KONG Megalayer Technology Co.,Limited. Mesajda bakiye kısmında bı miktar usdt yazıyordu. Googleye yazdığımda 60 milyon gibi bı rakam çıktı. Gelen mesajda linkin hemen yanında hesap adı şifresi vardı ve ek olarak bilgilerinizi ifsa etmeyin yazıyordu. Sizce güvenilir midir? Numarada +45 yazıyodu . Sorgulattigimda United States Jones gibi bi yer çıktı. Sizce güvenilir midir? Linke tiklasammı?

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
Bugün durduk yere bana bir mesaj geldi. Bir link vardı usdt account vip gibi bı link. Sorgulattim ve bu çıktı HONG KONG Megalayer Technology Co.,Limited. Mesajda bakiye kısmında bı miktar usdt yazıyordu. Googleye yazdığımda 60 milyon gibi bı rakam çıktı. Gelen mesajda linkin hemen yanında hesap adı şifresi vardı ve ek olarak bilgilerinizi ifsa etmeyin yazıyordu. Sizce güvenilir midir? Numarada +45 yazıyodu . Sorgulattigimda United States Jones gibi bi yer çıktı. Sizce güvenilir midir? Linke tiklasammı?
Bilmediğin linklere tıklama hocam

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Dolandırıcı , her gün senin gibi 1000 kişiye gidiyor o mesaj.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_20220822_154245.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

İp sorgulatincada bu çıkıyor IMG_20220822_154612.jpg

oEnesQlf

80+ Silver
Dolandırıcı o herkese atıyorlar o linkleri.

Top Bottom